Swishy Coat - 225 g.

På lager
Varenummer
pp-sy027

• Swishy Coat, får primært bølger i pelsen til at slappe af, hæmmer statisk elektricitet, udglatter og får børsten til at glide gennem pelsen, under tørring

269,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

• Swishy Coat, får primært bølger i pelsen til at slappe af, hæmmer statisk elektricitet, udglatter og får børsten til at glide gennem pelsen, under tørring

• Giver en medfølgende effekt på hængende pelse så pelsen følger hundens bevægelser

• Bedste resultat opnås ved at applicerer Swishy Coat når hunden er nybadet og håndklæde tør og føntørres, fjerner uønskede krøller og krusninger i pelsen

• Kan også fortyndes en spiseske til 300 ml. vand i en forstøver

Vejledning:
• Jo finere pelse, såsom en Yorkie eller en Malteser, jo mindre Swishy er påkrævet, og vi anbefaler, 1 teskefuld til 4 liter / 1 gallon varmt vand. Opløses og fordel blandingen godt i pelsen. LAD BLIVE I og blæs HELT TØR tør mens der børstes.

• For pelse som Settere og Cockers, skal der bruges mindre vand. Som tommelfingerregel, 1 teskefuld til 6 kopper varmt vand, fordel blandingen godt i pelsen LAD BLIVE I og blæs HELT TØR mens der børstes. Så, jo tykkere pelsen er, jo mindre fortynding og større koncentration er nødvendigt.

• For en Afghaner anbefales 1 spsk til 1 kop varmt vand, opløs, fordel blandingen godt i pelsen, blæs HELT TØR, mens der redes/børstes.
Hvor stor blandingen skal være, kommer an på hvor stort området er.

• Undtagelsen fra reglen er den Amerikanske Cocker, her skal den også hænge fladt ned, samtidig med den skal være glat.
For en FLAD og GLAT pels, brug 1 spiseskefuld Swishy Coat plus 1 / 2 kop Plush Puppy Silk Protein Conditioner til 4 liter / 1 gallon varmt vand, fordel blandingen godt i pelsen LAD DEN BLIVE I og blæs HELT TØR, mens der redes/børstes.

 

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Swishy Coat - 225 g.
Spørgsmål til produktet
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.