Plysdyr m.fl.

Plysdyr m.fl.

Er du på udkig efter en god gave til din hund eller en hund, du kender? Så er det værd at overveje en af de mange bamser til hunde, vi forhandler her hos PitStop for Pets. Vi har samlet et alsidigt udvalg af søde og sjove bamser til hunde, der rummer plysdyr i mange former, farver og størrelser, så du nemt finder den helt rigtige bamse til din hund.

 1. Kong Squiggles
  Kong Squiggles
  69,00 kr.
 2. Kong Comfort Jumbo - XL
  Kong Comfort Jumbo - XL
  129,00 kr.
 3. Abe / Panda
  Kong Switcheroos - 2 i 1
  129,00 kr.

Bamser til hunde fra anerkendte mærker

Her hos PitStop for Pets finder du bamser til hunde fra flere forskellige mærker som Trixie, Kong, Party Pets og Strong Stuff, der alle er anerkendte producenter af legetøj til hunde. Vi sælger desuden plysdyr til hunde både med squeaker og uden squeaker. Nogle hunde elsker, når deres plysdyr giver lyd fra sig, men det er ikke produktet til alle hunde. Derfor giver vi dig muligheden for at vælge dét plysdyr, der passer bedst til din hund, her hos os.

Når du skal vælge det rette plysdyr, så kig på, hvad din hund godt kan lide, og hvordan din hund normalt behandler sit legetøj. Er din hund glad for at lege vilde lege med legetøj, så er mærket Kong et godt bud. Kong er kendt for at lave gode og ekstra slidstærke plysdyr til hunde.

Har du en mindre hund? Så kan du gå på jagt i vores udvalg af bamser til hunde, der passer bedre til de mindre størrelser. For eksempel kan du tage et kig på Party Pets plysdyr på 15 cm, der er perfekt til de mindre hunde.

 

Søde bamser til hunde i holdbar kvalitet

De søde bamser til hunde, du finder her i udvalget, minder langt hen ad vejen om de plysdyr, man giver til børn – der er dog en væsentlig forskel. Disse tøjdyr er specifikt målrettet hunde, og de er derfor også lavet af robuste materialer, der kan holde til hundens leg. Bamser til hunde er en skøn gave til den firbenede ven, men det er synd, hvis de ikke holder til mere end et par øjeblikkes leg. Hvis din hun elsker bamser, og du ønsker at give den en gave, som den uden tvivl vil blive glad for, så tag derfor et kig her på siden.

Hunde knytter sig ofte til deres plysdyr, ligesom de gør til deres ejere. Derfor mener vi også, at deres plysdyr skal være unikke og af god kvalitet. Derfor finder du også et godt udvalg af forskellige bamser til hunde hos PitStop for Pets til en god pris.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.