Badekar

Badekar til hund

Her finder du alt i hundebadekar til hunde i forskellige størrelser. Med et smart og rummeligt hundebadekar bliver badetiden nemmere og mere behagelig for både hund og ejer. Vores udvalg er i øjeblikket begrænset, da det er et specielt marked og vi vil gerne kunne tilbyde Jer det rette sortiment. Søger du noget specielt, så kontakt os gerne på e-mail: psp@pitstoppets.dk

Gør vaskerutinen lettere med et hundebadekar

Der er ofte et stort arbejde forbundet med vask af hundens hud og pels. De små firbenede venner fortjener den rette pleje, så de kan gå rundt og føle sig godt tilpas. Et stabilt og rummeligt hundebadekar her fra udvalget kan være med til at gøre rutinen nemmere for både din og din hund. Hunden kommer op i en behagelig arbejdshøjde, hvilket giver dig bedre kontrol og skaber trygge rammer. Når arbejdsforholdene er optimale, har du også et bedre udgangspunkt for gode resultater for jer begge.

 

Vores hundebadekar kan opstilles præcis, hvor du ønsker det, og kan både anvendes indendørs og udendørs. Find en model med afløbsslange for en nem og smart rengøring, der hurtigt er overstået. De fleste af vores hundebadekar kan justeres i benene, så du altid er sikker på, at badekarret står stabilt og sikkert fast på det underlag, du har at gøre med. Hvis du er vant til at stå i en ubehagelig arbejdsstilling og få ondt i ryggen, når du har din hund i bad, så overvej et smart hundebadekar her fra udvalget, som gør forholdene langt mere komfortable for dig.

 

Praktiske hundebadekar i høj kvalitet

Med et badekar til hund fra PitStop for Pets bliver det nemmere end nogensinde at have en ren og velplejet hund. Vores hundebadekar er den perfekte løsning til hundeejeren, som har problemer med at få hunden til at stå stille under vask. De er rummelige, men begrænser hunden, så den ikke bevæger sig for meget. Hos os finder du adskillige modeller med skridsikker bund, som giver hunden et sikkert og trygt underlag at stå på, selv når det bliver vådt og glat. Alle disse egenskaber er forhåbentligt med til at gøre, at din hund vil nyde at komme i bad. De holdbare og stabile badekar til hunde findes i design, der passer til mange forskellige racer og størrelser. Find et hundebadekar, der passer til din hund og jeres rutine, lige her i vores store udvalg af badekar til hunde.

I

Inger Bendig

20.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering.

Trustpilot
K

Kirsten Jeppesen

02.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Som altid LYN-hurtig ekspedition. Varerne kom dagen efter bestilling. Gode varer, fair priser og ALTID sød, varm, kompetent og skøn kundeservice!

Trustpilot
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.