Hundesakse

Hundesakse

Din hund fortjener den bedste pleje. Det er noget, du forpligter dig til, når du vælger at anskaffe dig en loden følgesvend – og pelspleje er særligt vigtigt, hvis du har valgt en langhåret race. En god hundesaks er et nødvendigt redskab til pelspleje, og i vores sortiment finder du et bredt udvalg af kvalitetssakse, der kan gøre arbejdet nemmere for dig. Du behøver ikke være hundefrisør, før du kan tage vare på vovsen derhjemme, og her hos PitStop for Pets hjælper vi dig med at anskaffe det rigtige tilbehør.

Fordelene ved at have sin egen hundesaks

En ting er at kunne klippe hundens pels, når der er behov for det, noget helt andet er at have det rette udstyr. En kvalitets saks er et minimumskrav, når du selv skal trimme og klippe hundepelsen. En sløv saks kan nemlig hive i hårene og genere hunden, som ikke altid forstår, hvad der sker. En god hundesaks er skarp og præcis. Den klipper i første forsøg, så klipningen ikke skal tage unødvendigt lang tid, og hunden får en god oplevelse.

Vi har hundesakse til alle racer, og i vores udvalg kan du nemt finde den saks, der passer til din hund. Og har du en krydsning, kan du se på racer med pels, der ligner din hunds. I tillæg til udvalget af kvalitets sakse til hunde finder du også meget andre produkter til pelspleje, som kan hjælpe dig med at holde din hunds pels flot og velplejet.

 

Køb hundesakse i høj kvalitet hos PitStop for Pets

Det er besværligt at tage hunden til hundefrisøren, hver gang pelsen får en knude, der ikke kan børstes ud. En god hundesaks kan derfor være en stor hjælp i hverdagen, hvor du selv har ansvaret for hundens pels. Når du klipper din hund derhjemme, kan det være for at fjerne pandehåret fra hundens øjne, trimme pelsen mellem tæerne eller få klistrede og uønskede ting ud af pelsen. Det er ikke altid det kønneste arbejde, men det er nødvendigt.

Hjemmeklip med en god hundesaks er desuden en god måde at vænne hunden til oplevelsen, så den vil være mindre bange og utryg ved hundefrisøren. Det kan være en idé at klippe lidt i luften omkring en hundehvalp, selvfølgelig langsomt og på forsvarlig afstand, så den bliver vant til lyden inden den første klipning. Jo tidligere du kan introducere hunden for oplevelsen, jo bedre – så se vores udvalg igennem, og find den hundesaks, der passer bedst til din hunds behov. Så bliver oplevelsen bedre for jer begge to.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.