Hundelys og lygter

Hundelys og hundelygter

Der er flere gode grunde til at investere i lys til hunde, men vigtigst at alt er synligheden. Med et sæt kraftige lygter sikrer du nemlig, at både biler, cyklister, løbere og andre gående kan se dig og din hund, selv når det bliver mørkt. Dette er særligt relevant om vinteren, hvor lyser forsvinder tidligt på dagen, men det er altid en fordel at have lys på, når der skal gås aftentur – uanset årstiden. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af lys til hunde og deres mennesker her hos PitStop for Pets.

Bliv synlig i mørket med lys til hunden

Lige fra vi var små, er vi blevet fortalt, hvor vigtigt det er at være synlig i trafikken. Dette gælder naturligvis ikke kun for os, men også for vores hunde. Derfor forhandler vi her hos Pitstop for pets en række forskellige typer lys til hunde i form af både lyshalsbånd, hundelygter og sikkerhedslys. Mange af disse ligner typiske cykellygter, og de er designet til at kunne monteres på en vifte af forskellige måder: enten med clips, karabinhager, velcrostropper eller gummistropper. Lygterne kan dermed monteres både i halsbånd, på seler og hænges fast i snoren, så du har mulighed for at placere lygten eller lygterne, hvor de genrer din hund mindst muligt.

Når man gør en indsats for at være synlig i mørket, er man med til at minimere risikoen for ulykker, og derfor er det altid værd at investere i ordentligt lys til hunden – særligt hvis du bor et sted, hvor der er langt mellem gadelamperne. Det har vi gjort nemt for dig her på siden, hvor vi har samlet et udvalg af vores favoritløsninger, når de kommer til lys til hunde. Ønsker du at øge din og hundens synlighed endnu mere, finder du i udvalget også reflekser, der på samme måde kan monteres, hvor det er mest praktisk.

Praktiske lys til hunde og deres mennesker

De mange forskellige monteringsmuligheder er desuden ikke den eneste fleksibilitet, der er i vores sortiment af lys til hunde. Alt afhængigt af typen har du nemlig også mulighed for at vælge, hvilken farve lygten skal have. På den måde kan du enten matche lygten med det øvrige udstyr eller udvælge den nuance, der vil være lettest at se i mørket. Nogle typer lys til hunde sælges tilmed i sæt, der både har en lygte til hunden og en lygte til dig. Hundens lygte monteres nemt med en gummistrop eller en clips, og der medfølger et praktisk armbånd, som gør det nemt for dig at bære den anden halvdel af sættet. Det er dermed blot op til dig at finde den type lys til hunden, der bedst imødekommer dine behov.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.