Eden

Eden Hundefoder

I naturen er der ingen behov for ekstra tilskud af vitaminer eller mineraler, da ulve og vilde hunde får dækket deres næringsbehov helt naturligt ved at spise hele byttedyret. Eden hundefoder er sammensat med udgangspunkt i denne ide, og det indeholder derfor en blanding af friskt kød, indmad, brusk og knogler i det rette blandingsforhold. Ingredienserne varierer dog stadig en del på tværs af de forskellige varianter, og vi forhandler Eden hundefoder med både fisk, kylling, and og vildt.

Eden hundefoder er lavet med lækre råvarer

Her hos PitStop for Pets kan du købe de bedste foderprodukter fra det engelske mærke Eden. Vi har forskellige varianter af det kvalitetssikre hundefoder i sortimentet, og både små og store hunde har spist Eden hundefoder med glæde i årevis. Eden er et kvalitetsmærke, og deres hundefoder fremstilles udelukkende af ingredienser af højeste kvalitet, som smager fantastisk for vores firbenede venner – også kræsne hunde.

Eden hundefoder består af 80 % kød og 20 % frugt og grøntsager, og foderets blanding ændrer sig i forhold til sæsonen for at sikre, at kun de mest friske ingredienser benyttes. Vælg mellem hvalpefoder eller voksenfoder med smag af laks, vagtel, okse, and, lam, vildtkød og mange andre spændende smagsvarianter. Det engelske mærke er det oplagte valg, når kun det bedste er godt nok til din firbenede ven, og de mange varianter sikrer, at der er noget for enhver smag.

Eden kvalitetsfoder kan også bruges som godbidder

Selvom Eden hundefoder som udgangspunkt er udviklet som standardfoder, så kan det også bruges som godbidder til hundetræning. Hundefoder fra Eden fås både som kødfuld tørkost eller velsmagende semi moist-bidder, og begge dele kan bruges som godbidder, hvis din hund er særligt glad for foderet. Semi moist-hundemaden er desuden også velegnet til ældre hunde, da det er blødt og nemt at tygge.

Her hos PitStop for Pets er dyrene prioritet nummer et. Vi mener, at alle hunde fortjener det bedste i deres skål hver eneste dag. Derfor tilbyder vi dig det bedste sortiment af Eden hundefoder, og du kan købe poser i mange forskellige størrelser, der spænder fra 2-12 kg. Det er desuden ikke kun fodermængden, der varierer. Også foder-biddernes størrelse spænder fra små til større bidder, som passer til forskellige hunderacer.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.