Kalk, pudder og farver

Kalk, pudder og farver

Her på siden finder du hele vores udvalg af kalk, pudder og farve til hunde. Med disse produkter får du de bedst mulige forudsætninger for at holde din hunds pels ren og pæn - både til hverdag og i forbindelse med udstillinger og konkurrencer. Særligt i forbindelse med udstillinger kan kalk, pudder og farve til hunde gøre en stor forskel, og derfor forhandler vi også flere varianter.

Kæmpe udvalg af kalk, pudder og farve til hunde

Her hos PitStop for Pets har vi noget for enhver smag og ethvert behov, når det kommer til hundepels og pelspleje. Vi går meget op i udelukkende at tilbyde vores kunder de bedste produkter fra de brands, som prioriterer kvalitet lige så højt som os. Af den grund finder du kalk, pudder og farve til hunde fra blandt andet Vetyl, ShowTech, Bio-Groom, Plush Puppy, Eye Envy, B&B og mange andre brands. Her går høj kvalitet og skarpe priser nemlig hånd i hånd, og det er noget, vi rigtig gerne vil give videre til vores kunder.

På siden herover finder du både dækkefarve til næsen, tørshampoo, kalkblokke, applikatorbørster, pudder og meget mere. Det betyder, at uanset hvilken hund du har, og hvilken farve og type pels den har, så er der rig mulighed for at give pelsen et rent og sundt udtryk - både til hverdag og i forbindelse med udstillinger og konkurrencer. Vi har nemlig alt i kalk, pudder og farve til hunde!

 

Alt i udstillings kalk, pudder og farve til hunde

En stor del af vores produkter på denne side henvender sig til dig, der bruger kalk, pudder og farve til hunde ved udstillinger. Deltager du og din hund i udstillinger og konkurrencer, er pelsen enormt vigtig. Det er noget, som bliver vægtet højt, og derfor er det essentielt, at din hunds pels er ensfarvet, skinnende og flot. Netop dette kan du opnå med vores kalk, pudder og farve til hunde på siden herover, der rummer alt fra hvidt pudder til hunde med hvid pels til farvet pudder i et væld af nuancer. Det hvide pudder tilfører en hvid tone til pelsen og dækker misfarvninger - helt uden at pelsen bliver hård.

Se desuden også vores kalkblokke i høj kvalitet. De forhandles i mange forskellige farver, så de matcher din hunds pels bedst muligt. Er du på udkig efter kalk, pudder og farve til hunde ved udstillinger, og går du op i høj kvalitet, skal du ikke snyde dig selv for at se nærmere på vores store udvalg på siden herover.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.