Godbidstasker

Godbidstasker

Positiv forstærkning spiller en afgørende rolle, når du træner din hund, og dette udvalg af godbidtasker gør det nemt for dig at belønne hunden på det rigtige tidspunkt. Positiv forstærkning lader din hund vide, at dens opførsel er korrekt og ønsket, og det er derfor afgørende, at du har nem adgang til din hunds godbidder. Derfor præsenterer vi her et udvalg af smarte og funktionelle godbidtasker til træning og hverdag.

Hvad er en godbidtaske?

En godbidtaske er taske, hvori du kan opbevare godbidder til din hund. Det gør det nemmere for dig at belønne din hund – for eksempel under træning. Formålet med godbidtasken er nemlig at gøre det nemmere for dig at opbevare godbidder, som du kan bruge som positiv forstærkning. Når du træner din hund, er det essentielt, at du hurtigt kan belønne god opførsel. Det vil lære din hund, at den opfører sig korrekt, og det vil opfordre din hund til at gentage den ønskede adfærd.

Med tasker til godbidder kan du hurtigt få fat i godbidden til din hund. Du skal altså ikke først til at finde godbidposen frem eller rode febrilsk rundt i dine lommer. I stedet kan du nemt og hurtigt hive en godbid op til din hund fra godbidtasken. Det gør træningen af din hund nemmere og mere effektiv.

 

Sådan vælger du den bedste taske til godbidder

Hos PitStop for Pets tilbyder vi flere forskellige varianter af godbidtasken. Som med så meget andet udstyr er det nemlig forskelligt fra person til person, hvilken taske der er den bedste. Nogle foretrækker også at have forskellige slags tasker til forskellige aktiviteter. Der er i udvalget hos os forskellige typer lukningsmekanismer. Hvis du går med bukser med bæltestropper, kan du nemt klikke en taske med karabinhage fast. Går du derimod i nederdel eller andet tøj, hvor der ikke er bæltestropper, er en karabinhage formentlig ikke den bedste løsning. I det tilfælde bør du i stedet overveje en godbidtaske med enten bælte, klemme eller magnetisk luk.

Du kan også få godbidtasker med flere funktioner. Dr findes blandt andet tasker med indbygget vandskål til de lange træningssessioner. Du kan også få udgaver med smarte sidelommer, hvor du kan opbevare alt fra høm-høm-poser til bilnøgler, når du er på farten. Går du gerne til konkurrencer med din hund, kan du også få modeller med plads til udstillingsnummer. Derfor er vi helt sikre på, at du nok skal finde den rette godbidtaske i vores store sortiment.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.