Hundehalsbånd

Hundehalsbånd

Hundehalsbånd er noget af det første, man bør investere i som hundeejer. Da der er mange forskellige holdninger til, hvordan det skal de ud, og hvad det skal være lavet af, så findes der imidlertid et væld af forskellige varianter. For at gøre det nemt for dig at overskue de mange muligheder, har vi her hos PitStop for Pets samlet et udvalg, der tilsammen repræsenterer det bedste, markedet har at tilbyde. De har hver især forskellige fordele, så se og læs mere nedenfor.

 1. Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde
  Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde
  Regular Price 759,00 kr. 379,00 kr.
 2. Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 46 - 60 cm. - Sort
  Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 46 - 60 cm. - Sort
  Special Price 349,00 kr. Regular Price 679,00 kr.
  Ikke på lager
 3. Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 57 - 71 cm. - Brun
  Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 57 - 71 cm. - Brun
  Special Price 379,00 kr. Regular Price 759,00 kr.
 4. Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 57 - 71 cm. - Sort
  Waudog Soft læderhalsbånd til store hunde - 57 - 71 cm. - Sort
  Special Price 379,00 kr. Regular Price 759,00 kr.

Hundehalsbånd i både smarte og komfortable design

Hos Pitstop for pets gør vi vores for, at du nemt og enkelt kan finde alle de produkter, du skal bruge til dine kæledyr. Derfor forhandler vi også et bredt udvalg af hundehalsbånd, der spænder lige fra ID-halsbånd til hvalpe til klassiske halsbånd med refleks, smarte design og flotte farver. De gør det desuden alle sammen muligt for dig at tilføje et hundetegn, så det er nemt at identificere både hund og ejer. Skulle uheldet være ude, og dig og din hund bliver væk fra hinanden, kan dette være redningen, så det er bestemt en fordel at udstyre hunden med både hundehalsbånd og -tegn.

Det primære fokuspunkt, når du vælger hundehalsbånd, bør imidlertid være komfort – særligt hvis hunden skal have halsbåndet på det meste af dagen. Derfor finder du i vores sortiment både rundsyede, ergonomiske og polstrede hundehalsbånd, der f.eks. fordeler trykker mere jævnt eller ikke generer pelsen, og nogle er endda lavet i åndbare materialer. Derudover har du naturligvis altid mulighed for at vælge mellem halsbånd med den praktiske kliklås eller den traditionelle lukkemekanisme med huller.

Halsbånd og seler til hunden der trækker

Det kan hurtigt blive trættende at skulle gå tur med hunden, hvis den trækker fra start til slut, men det kan samtidig være svært at vænne hunden af med den dårlige vane, hvis ikke den lærer det som hvalp. Her hos Pitstop for pets forhandler vi imidlertid en række forskellige seler og hundehalsbånd, der er udviklet til netop at hjælpe dig med at stoppe hundens trækkeri.

I vores sortiment finder du f.eks. et udvalg af halv-kvæl hundehalsbånd, som strammes, når hunden trækker. Det ændrede tryk vil i de fleste tilfælde være nok til at stoppe hunden, men hvis din hund ikke er modtagelig for denne type påvirkning, bør du måske i stedet vælge at investere i en sele. Vi forhandler både de store anti-træk seler, som hunden bærer omkring brystet, og små seler, der monteres omkring snuden. De benytter hver især forskellige metoder til at få hunden til at gå pænt og roligt, men de har alle fokus på at give den ønskede effekt uden at gå på kompromis med hundens generelle komfort. Pointen er nemlig at skabe øget kontrol, ikke at gøre oplevelsen ubehagelig for hunden.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.