Hvalpegård / Hundegitter

Hvalpegård / Hundegitter

Hvalpegårde er skabt til at hjælpe dig med at holde styr på de små pelsede venner, der lige er kommet til verden. Hvalpe er utroligt livlige, og det kan være nødvendigt at begrænse deres færden, så de ikke laver ulykker eller kommer galt afsted. Derfor forhandler vi et bredt udvalg af hvalpegårde og hundegitre, og de forskellige produkter giver dig rig mulighed for at tilpasse afspærringerne til dit hjem.

Hvalpegårde til udendørs og indendørs brug

De mange hundegårde og hundegitre, du finder her på siden, er alle designet til at hjælpe dig med at holde styr på hvalpe og nysgerrige hunde, men de gør det på forskellige måder. Hundegårde holder hunden på et afgrænset område, hvorimod et hundegitter giver mulighed for at afskærme bestemte rum. Du kan således skærme af for køkkenet eller soveværelset, så hunden ikke kan komme ind her. Det kan også være børneværelset eller hjemmekontoret, der skal være en hundefri zone. En anden mulighed er at dele rummet op med et hundegitter, der kan åbnes.

Der er mange muligheder for at gøre brug af hvalpegårde og hundegitter, så du kan nemt tilpasse løsningen efter netop dit behov. Her hos PitStop for Pets finder du desuden hvalpegårde til både udendørs og indendørs - og nogle modeller kan også bruges til begge dele. På den måde kan du holde styr på hunden i stuen såvel som i haven eller endda på campingferien. Du kan nemlig nemt tage din hundegård med dig på tur og på længere rejser.

Hvalpegårde giver tryghed for dig og dine hvalpe

Det kan give stor tryghed at gøre brug af hvalpegårde. På den måde ved man altid, hvor man har hundene, og man sikrer sig også, at de ikke kommer galt afsted. Opdrættere bruger for eksempel ofte hvalpegårde til at passe på et helt kuld af hvalpe. Men en hvalpegård skaber ikke kun tryghed for dig, den kan også skabe tryghed for din hvalp eller voksne hund. Mange hunde føler sig nemlig trygge og godt tilpas, når de har et sted, der er deres. Det kan altså være en fin løsning på mange planer at investere i en hundegård.

Alle hundeejere og hunde er selvfølgelig forskellige, så det er en god idé at tage udgangspunkt i dine individuelle behov. Hundegårde fås i mange størrelser, udformninger og materialer, så du kan få fat i det produkt, der bedst passer ind i din hverdag. Nogle hundegårde er store, mens andre er små, og nogle hundegårde er fremstillet af stof, mens andre består af metal. Derudover kan du som sagt også vælge hundegitter (også kaldet hundehegn) til at dele rummet op eller afskærme områder.

I

Inger Bendig

20.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering.

Trustpilot
K

Kirsten Jeppesen

02.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Som altid LYN-hurtig ekspedition. Varerne kom dagen efter bestilling. Gode varer, fair priser og ALTID sød, varm, kompetent og skøn kundeservice!

Trustpilot
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.