Wrap-up

Wrap-up

Her hos Pitstop for Pets har vi et kæmpe udvalg af forskellige typer wrap til hunde. På siden herunder finder du altså både plastik wrap i mange forskellige farver, wrap elastikker - ligeledes i et utal af forskellige farver - rispapir samt beholdere til elastikker. Kvaliteten er høj på tværs af hele sortimentet, og når du køber wrap til hunde her hos os, skal du altså ikke bekymre dig om holdbarheden.

  1. Show Tech Topknot Pude
    Show Tech Topknot Pude
    Priser fra 149,00 kr.

Beskyt pelsen med praktisk wrap til hunde

Deltager du i hundeudstillinger, kender du garanteret allerede til wrap til hunde. Har du en hund med lang pels, og ønsker du at beskytte pelsen mellem udstillingerne, kan du passende bruge wrap til hunde for at wrappe pelsen op. På den måde beskytter du pelsen, og du risikerer ikke, at den bliver slidt. Her hos PitStop for Pets har vi wrap til hunde i mange forskellige farver. Med dem kan du give din hund og dens pels det helt rette udtryk, og da vi anbefaler at bruge wrapping elastikker sammen med, kan du passende bruge dem til at skabe flotte farvesammensætninger.

Du finder nemlig både wrapping og elastikker i mange flotte farver, og det er kun fantasien, der sætter grænser i forhold til sammensætningen. En rigtig stor fordel ved vores wrap til hunde er, at de kan vaskes og genbruges. Det bliver altså ikke en stor udskrivning for dig at holde din hunds lange pels pæn mellem udstillingerne.

 

Dine fordele når du køber wrap til hunde her

Når du handler her hos os, følger der flere fordele med. En ting er det store udvalg af produkter i tårnhøj kvalitet. Du har med andre ord rig mulighed for at finde både wrap til hunde og alt det, du ellers skal bruge. Vi sørger altid for hurtig levering, så du slipper for at vente længe på dine indkøb.

Hos PitStop for Pets er vi en række eksperter ansat, som altid er mere end villige til at hjælpe, guide og besvare eventuelle spørgsmål. Er du i tvivl om noget, er du derfor altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - uanset om det drejer sig om wrap til hunde eller noget helt andet.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.