Trimmebord

Trimmebord til hunde

Et trimmebord kan gøre dit arbejde med pelspleje langt nemmere. Derfor forhandler vi her hos PitStop for Pets et bredt udvalg af trimmeborde til hunde. Her kan din hund klippes, børstes, få klippet negle eller tørres, når den er blevet vasket. Så er hunden smuk og klar til både til hverdag og en eventuel udstilling.

  1. B&B Professionel Groomingmåtte (Flere størrelser)
    B&B Professionel Groomingmåtte (Flere størrelser)
    229,00 kr.

Gør pelsarbejdet nemmere med et trimmebord

Der er mange ting, der bliver nemmere, når du har et trimmebord. Mange trimmeborde til hunde kan justeres, hæves og sænkes, så kæledyret kommer op i den helt rigtige højde. Samtidig kan du sætte din pelsede ven fast i galgen, så du har styr på dyret, når I groomer. Alt i alt kan det skabe en rolig stund, hvor I kan hygge jer med pelsarbejdet. Det kan indebære alt fra at føntørre hunden til at rede pelsen eller måske glatte den med ét af vores smarte glattejern. Det bliver alt sammen noget nemmere, når du kan holde godt styr på hunden på det justerbare trimmebord. Du kan tilmed gøre det endnu mere praktisk og komfortabelt ved at tilføje en fin og blød måtte.

Trimmeborde til hverdag, udstilling og frisører

Er du på udkig efter professionelle trimmeborde til hund? Så finder du dem her hos PitStop for Pets! Hvis du arbejder professionelt med pelsarbejde, er det selvfølgelig vigtigt, at du har en funktionel arbejdsstation. Ikke mindst skal trimmebordet kunne justeres i højden, så du skåner din krop og ryg bedst muligt. I denne forbindelse er et professionelt trimmebord til hund den helt rigtige investering. Du kan naturligvis også benytte vores produkter som privatperson til hverdag og i forbindelse med udstillinger.

Til hverdag kan trimmebordet udgøre et sted, hvor du og dit kæledyr kan have lidt kvalitetstid sammen. Samtidig efterlades hunden ren og fin, så du ikke skal bekymre dig om at få skidt eller snavs på gulvet eller i møblerne. Er du en af dem, der får mere lyst til at kæle med dit kæledyr, når groomingen er i orden, er det uden tvivl en god investering. Når det gælder konkurrencer og udstillinger er det selvfølgelig også alfa og omega at have grooming-værktøjerne i orden. Eksempelvis kan det være en stor fordel at tilføje et stativ til føntørrer til dit trimmebord, så du har hænderne fri til rigtig at arbejde med pelsen.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.