Loppe og flåt behandling

Loppe og flåt behandling

Hvis du gerne vil behandle eller forebygge lopper og flåt hos hunde, så er denne side lige noget for dig. Her i kategorien har vi nemlig samlet et stort udvalg af shampooer, cremer, insektmidler, sprays, kamme og andre redskaber og produkter, der bidrager til behandlingen af lopper og flåt. Tag et nærmere kig på det brede sortiment lige her og husk, at alle ordrer, som er bestilt inden kl. 14:00, sendes afsted samme dag.

  1. B&B Økologisk Loppeshampoo
    B&B Økologisk Loppeshampoo
    125,00 kr.

Bredt udvalg af loppe- og flåtmidler til hunde

Hvis du er den heldige ejer af en firbenet ven, så har du sikkert stiftet bekendtskab med lopper, flåter eller tæger på den ene eller anden måde. De er blandt de mest almindelige parasitter hos danske husdyr, og de kan medføre ekstrem irritation og kløen udover det normale. Heldigvis findes der mange smarte metoder til bekæmpelse og behandling, og du finder et stort udvalg af dem her hos PitStop for Pets. Til beskyttelse mod lopper, flåt og mider fører vi adskillige loppe- og flåtshampooer til hunde, som er nemme at benytte i badet. Vi forhandler også cremer, sprays og andre produkter til bekæmpelse af lopper og flåter. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde en behandlingsform, som din hund vil acceptere. Bekæmpelsen af lopper og flåter skal jo helst ikke gå ud over vores firbenede venner. Uanset om det er hurtig fjernelse af problemet med en flåtfjerner eller behandling med shampoo, der hjælper din hund bedst videre, så kan du finde alle de nødvendige produkter her på siden.

Skån din hund for problemer med lopper og flåter

Der findes et hav af forskellige metoder og produkter til behandling af lopper og flåt hos hunde, og derfor har vi gjort os umage for at samle et bredt udvalg af plejeprodukter, loppemidler, redskaber, lusekamme og flåtfjernere til forskellige behov og formål. Vi forhandler produkter, der er udviklet til brug på hunde, og hvis du ønsker din hund det bedste, så tror vi, at du vil synes om vores udvalg af loppe- og flåtmidler her på siden. Find en tæge/flåtfjerner, der nænsomt fjerner flåten og undgår, at hovedet bliver siddende, en spray til omgivelserne mod lopper, lus og insekter og mange andre produkter, der hjælper dig i kampen mod lopper, flåt og tæger.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.