Loppe og flåt behandling

Loppe og flåt behandling

Hvis du gerne vil behandle eller forebygge lopper og flåt hos hunde, så er denne side lige noget for dig. Her i kategorien har vi nemlig samlet et stort udvalg af shampooer, cremer, insektmidler, sprays, kamme og andre redskaber og produkter, der bidrager til behandlingen af lopper og flåt. Tag et nærmere kig på det brede sortiment lige her og husk, at alle ordrer, som er bestilt inden kl. 14:00, sendes afsted samme dag.

 1. Pet Silk Flea and Tick Shampoo (loppe og flåt shampoo) - 3,8 l.
  Pet Silk Flea and Tick Shampoo (loppe og flåt shampoo) - 3,8 l.
  Special Price 325,00 kr. Regular Price 649,00 kr.
 2. B&B Økologisk Loppeshampoo
  B&B Økologisk Loppeshampoo
  Priser fra 125,00 kr.

Bredt udvalg af loppe- og flåtmidler til hunde

Hvis du er den heldige ejer af en firbenet ven, så har du sikkert stiftet bekendtskab med lopper, flåter eller tæger på den ene eller anden måde. De er blandt de mest almindelige parasitter hos danske husdyr, og de kan medføre ekstrem irritation og kløen udover det normale. Heldigvis findes der mange smarte metoder til bekæmpelse og behandling, og du finder et stort udvalg af dem her hos PitStop for Pets. Til beskyttelse mod lopper, flåt og mider fører vi adskillige loppe- og flåtshampooer til hunde, som er nemme at benytte i badet. Vi forhandler også cremer, sprays og andre produkter til bekæmpelse af lopper og flåter. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde en behandlingsform, som din hund vil acceptere. Bekæmpelsen af lopper og flåter skal jo helst ikke gå ud over vores firbenede venner. Uanset om det er hurtig fjernelse af problemet med en flåtfjerner eller behandling med shampoo, der hjælper din hund bedst videre, så kan du finde alle de nødvendige produkter her på siden.

Skån din hund for problemer med lopper og flåter

Der findes et hav af forskellige metoder og produkter til behandling af lopper og flåt hos hunde, og derfor har vi gjort os umage for at samle et bredt udvalg af plejeprodukter, loppemidler, redskaber, lusekamme og flåtfjernere til forskellige behov og formål. Vi forhandler produkter, der er udviklet til brug på hunde, og hvis du ønsker din hund det bedste, så tror vi, at du vil synes om vores udvalg af loppe- og flåtmidler her på siden. Find en tæge/flåtfjerner, der nænsomt fjerner flåten og undgår, at hovedet bliver siddende, en spray til omgivelserne mod lopper, lus og insekter og mange andre produkter, der hjælper dig i kampen mod lopper, flåt og tæger.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.