Plush Puppy

Plush Puppy hundeshampoo og katteshampoo og mange andre produkter, bl.a. styling produkter, giver overlegne resultater hver gang!

Plush Puppy har et koncept, hvor det ønskes at procucere overlegen pelspleje til alle hunde, lige fra champion showhunde til værdsatte ledsagere. Plush Puppy er dedikeret til at fremstille pelsplejeprodukter af høj kvalitet til seriøse udstillere, professionelle groomere og kæledyrselskere.

Plush Puppy® som er familieejet og -drevet, blev grundlagt af afdøde Cheryl LeCourt, som var en en lidenskabelig hundeudstiller og værdsat australsk frisør, der anerkendte behovet for et specialiseret udvalg af hundeplejeprodukter, der giver unikke resulteter.

Hvert Plush Puppy® produkt er banebrydende. Både hundeshampooer (som også kan anvendes til katte) er yderst effektive lige såvel som deres pleje- og stylingprodukter. De er nemme at anvende og  de leverer de resultater, de lover, og de er fyldt med berigende aktive ingredienser, der er lige så nærende og gavnlige for huden, som de er for pelsen.

  1. Plush Puppy - Natural Conditioning Spray On Shampoo with Evening Primrose (klar til brug) - 500 ml.
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.