Kamme-børster-karter

Kamme-børster-karter

Hos PitStop for Pets har vi et bredt og varieret udvalg af kamme, børster og karter til hunde. Uanset hvilken race du har i hjemmet, findes det rette plejeprodukt hos os. Vi opdaterer desuden løbende vores side med nye produkter fra kvalitetsmærker, så du altid har rigeligt at vælge imellem, når du mangler gode karter til hunden.

 1. Mason Pearson - Vildsvinehår - Large Extra - Sort
  Mason Pearson - Vildsvinehår - Large Extra - Sort
  Special Price 1.274,15 kr. Regular Price 1.499,00 kr.
 2. Small
  B&B Dutkarte
  149,00 kr.
 3. B&B Flex karte
  B&B Flex karte
  159,00 kr.
 4. B&B Favoritbørste
  B&B Favoritbørste
  199,00 kr.

Praktiske karter til hunde med lang og kort pels

Her hos PitStop for Pets præsenterer vi et stort udvalg af karter, kamme og børster til hunde, der rummer både massagebørster, volume-børster, underuldskamme, ansigtskamme og masser af karter i forskellige størrelser. Produkterne har forskellige funktioner hver især, og de kommer i forskellige prisklasser og størrelser. Valget af de rette børster, kamme eller karter til hunde afhænger i høj grad af, hvilken hund du har. Måske har du haft din hund i lang tid, og i så fald ved du sikkert også allerede nogenlunde, hvilken karte, kam og børste til hund du skal vælge. Hvis du derimod har fået dig en hvalp eller blot aldrig har været heldig nok til at finde det helt rette produkt, kan du med fordel følge et par simple råd.

For det første skal du have identificeret hundens pelstype. Nogle hunde har krøllet pels, mens andre har en glat pels. Og hvor nogle hunde har meget tyk pels, har andre mere fine hår på kroppen. Dernæst skal du overveje, hvor sensitiv din hund er. Nogle hunde har tendens til allergiske reaktioner. Hvis dette er tilfældet, bør du uanset hvad vælge milde karter til hunden. Sidst, men ikke mindst, skal du indstille dig på muligvis at være nødt til at prøve et par forskellige kamme, børster og karter til hunden. Har du brug for rådgivning i forbindelse med dit køb? Vi er her for at hjælpe.

Derfor skal du bruge kamme, børster og karter

Som hundens ejer er det op til dig at varetage hundens pelspleje. Og der er flere gode grunde til, at du jævnligt bør bruge kamme, børster og karter til hundens pels. Først og fremmest er regelmæssig børstning med til at sikre, at hundens pels forbliver flot og ikke har nogen gerende knuder. Når du børster hundens pels regelmæssigt, vil hunden på sigt også komme til at fælde mindre. Børstning forhindrer dermed hundens pels i at blive uglet – og så er plejerutinen en hyggelig måde at knytte et tættere bånd hund og ejer imellem. Din hund fortjener det allerbedste, og med de rigtige kamme, børster og karter til hunde, kan du nemt sikre hunden en flot pels – hele livet igennem. 

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.