Hundeseler

Hundeseler

Dette udvalg er til dig, der er på udkig efter en ny hundesele til familiens firbenede medlem. Vi fører som altid et bredt sortiment med modeller, størrelser og funktioner til ethvert behov. Her finder du behagelige, praktiske og justerbare seler, som er velegnede til små hunde, mellemstore hunde og store hunde. Læs mere om størrelser, materialer, farver og fordele lige her på siden. Bestiller du inden kl. 14:00, sender vi din ordre afsted allerede i dag.

 1. Red Dingo - Sele Classic
  Red Dingo - Sele Classic
  Priser fra 99,00 kr.
 2. Curli Vest Harness Air-Mesh - Limited Edition - Floral
  Curli Vest Harness Air-Mesh - Limited Edition - Floral
  Priser fra Regular Price 299,00 kr. 224,00 kr.
 3. Curli Clasp Air Mesh Step-in Hundesele
  Curli Clasp Air Mesh Step-in Hundesele
  Priser fra 229,00 kr.
 4. Halti Anti-træk sele
  Halti Anti-træk sele
  Priser fra 198,00 kr.

Find den rette hundesele til netop din hund

Når det kommer til hundeseler, er det vigtigt at finde en med den helt rigtige pasform, da det er med til at sikre hundens komfort og sikkerhed. Derfor har vi selvfølgelig gjort os umage for at samle et udvalg af modeller til alle racer, aldre og størrelser. Denne kategori byder på hundeseler, der er behagelige, lette og justerbare, så du nemt kan tilpasse selen de steder, hvor den måske ikke sidder helt, som den skal. Hvis du ejer en af de hunde, som bestemt ikke bryder sig om at få selen over hovedet, tror vi, at dette udvalg vil være interessant for dig. Mange af vores modeller er nemlig lige til at træde op i, og de lukkes nemt med en snaplås eller lignende mekanik på hundens ryg. De er også hver især designet med fokus på at skabe en dejlig pasform. Gør jeres gåture behagelige for både dig og din hund med en af de mange hundeseler, du finder her i udvalget hos PitStop for Pets.

Hundeseler i alverdens design, størrelser og farver

Uanset om du er til neutrale, stilrene eller moderne design, så føler vi os sikre på, at du kan finde en hundesele, der falder i din smag, her i udvalget. Måske synes du, at det kunne være sjovt at finde en sele, der udtrykker din hunds personlighed? Vi fører både lyserøde, pink, lyseblå, blå, røde og mønstrede hundeseler, der kan sætte kulør på jeres gåture. Mange af selerne er lavet af et åndbart, fleksibelt og slidstærkt materiale, og nogle er endda beklædt med reflekser, som gør hunden synlig i mørke. Selernes spænder er polstrede med et blødt materiale for at øge komforten for hunden. Mange af vores hundeseler er nemme at rengøre og kan sagtens tåle maskinvask. Se nærmere på vores brede udvalg lige her, hvor du kan købe en ny hundesele, der er stabil, holdbar og samtidig ikke hæmmer hundens bevægelsesmuligheder. Glem ikke, at du altid er velkommen til at søge vores vejledning hos os på telefon +45 48 47 12 14.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.