Hundemad og Godbidder

Hundemad og Godbidder

Hundefoder er en tillidssag, og her hos Pitstop for pets har vi gjort vores ypperste for at udvælge den bedste hundemad på markedet. Her på siden finder du således udelukkende hundefoder fra anerkendte brands, og vi forhandler både tør- og vådfoder, BARF, godbidder og tilskudsfoder lavet på udvalgte råvarer. Se hele udvalget herunder.

 1. Valhalla Economy+ Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  Valhalla Economy+ Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  50,00 kr.
 2. Valhalla Fresh Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  Valhalla Fresh Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  50,00 kr.
 3. Valhalla Fresh Frej (hundemad til hvalp og voksen)
  Valhalla Fresh Frej (hundemad til hvalp og voksen)
  50,00 kr.
 4. No-Hide Stix
  No-Hide Stix
  Regular Price 69,00 kr. 51,75 kr.
 5. No-Hide Chews
  No-Hide Chews
  Regular Price 69,00 kr. 51,75 kr.
 6. Whimzees Puppy - Tandrensere til hvalpe
  Whimzees Puppy - Tandrensere til hvalpe
  39,00 kr.
 7. Small
  Whimzees - Tandbørster - Tandrensere til hunde
  89,00 kr.
 8. Small
  Whimzees - Alligator - Tandrensere til hunde
  99,00 kr.
 9. Small
  Whimzees Stix - Tandrensere til hunde
  99,00 kr.
 10. Feed'it & Treat - Hest
  Feed'it & Treat - Hest
  65,00 kr.

Giv din hund det mest optimale hundefoder

Som du kan se her på siden, har vi et stort og varieret udvalg af hundefoder, og det er på ingen måde tilfældigt udvalgt. Her hos Pitstop for pets har vi nemlig mange års erfaring med at udvælge hundefoder og rådgive vores kunder i forhold til valget af den helt rigtige type. Du kan dermed se vores udvalg som et udtryk for, hvad der i vores optik er markedets bedste muligheder for hundemad. Når det er sagt, er alle hunde forskellige, og det kan være svært at navigere i de mange typer og brands. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik i Hillerød og få råd og vejledning om hundefoder. Som alternativ kan du kontakte os på telefon 48 47 12 14 eller skrive en mail til psp@pitstoppets.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Forkæl din hund med lækre godbidder og hundemad

Vi har delt vores sortiment op i kategorier, så det er nemmere for dig at finde frem til den type hundefoder, som du søger. Er du for eksempel på udkig efter BARF - Bone and Raw Food - kan du altid se hele udvalget her på siden, men du kan kun købe det i vores fysiske butik i Hillerød. Det skyldes, at der her er tale om en type hundemad, som skal opbevares korrekt hele tiden. Den består nemlig af store mængder kød, hvilket også er en af grundende til, at din hund med sikkerhed vil elske dig for det valg!

Du finder også adskillige typer af hundefoder i vores sortiment – herunder tørfoder, vådfoder, godbidder og tilskud fra markedets bedste brands. Når det gælder tilskudsfoder til din hund, anbefaler vi, at du kun køber ind i samråd med os eller en ekspert. På den måde sikrer du, at du foretager det rigtige valg. Lægger du desuden din bestilling inden kl. 14 på hverdage, sender vi den afsted samme dag, og køber du for over 499 kr., får du tilmed gratis fragt!

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.