Hundemad og Godbidder

Hundemad og Godbidder

Hundefoder er en tillidssag, og her hos Pitstop for pets har vi gjort vores ypperste for at udvælge den bedste hundemad på markedet. Her på siden finder du således udelukkende hundefoder fra anerkendte brands, og vi forhandler både tør- og vådfoder, BARF, godbidder og tilskudsfoder lavet på udvalgte råvarer. Se hele udvalget herunder.

 1. Kylling
  No-Hide Stix
  Priser fra Regular Price 69,00 kr. 51,75 kr.
 2. No-Hide Chews
  No-Hide Chews
  Priser fra Regular Price 69,00 kr. 51,75 kr.
 3. Whimzees Puppy - Tandrensere til hvalpe
  Whimzees Puppy - Tandrensere til hvalpe
  Priser fra 39,00 kr.
 4. Small
  Whimzees - Tandbørster - Tandrensere til hunde
  Priser fra 89,00 kr.
 5. Small
  Whimzees - Alligator - Tandrensere til hunde
  Priser fra 99,00 kr.
 6. Small
  Whimzees Stix - Tandrensere til hunde
  Priser fra 99,00 kr.
 7. Feed'it & Treat - Hest
  Feed'it & Treat - Hest
  Priser fra 65,00 kr.
 8. Feed'it & Treat - Lam
  Feed'it & Treat - Lam
  Priser fra 45,00 kr.
 9. Feed'it & Treat - Kalkun
  Feed'it & Treat - Kalkun
  Priser fra 45,00 kr.
 10. Feed'it & Treat - Kanin
  Feed'it & Treat - Kanin
  Priser fra 45,00 kr.

Giv din hund det mest optimale hundefoder

Som du kan se her på siden, har vi et stort og varieret udvalg af hundefoder, og det er på ingen måde tilfældigt udvalgt. Her hos Pitstop for pets har vi nemlig mange års erfaring med at udvælge hundefoder og rådgive vores kunder i forhold til valget af den helt rigtige type. Du kan dermed se vores udvalg som et udtryk for, hvad der i vores optik er markedets bedste muligheder for hundemad. Når det er sagt, er alle hunde forskellige, og det kan være svært at navigere i de mange typer og brands. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik i Hillerød og få råd og vejledning om hundefoder. Som alternativ kan du kontakte os på telefon 48 47 12 14 eller skrive en mail til psp@pitstoppets.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Forkæl din hund med lækre godbidder og hundemad

Vi har delt vores sortiment op i kategorier, så det er nemmere for dig at finde frem til den type hundefoder, som du søger. Er du for eksempel på udkig efter BARF - Bone and Raw Food - kan du altid se hele udvalget her på siden, men du kan kun købe det i vores fysiske butik i Hillerød. Det skyldes, at der her er tale om en type hundemad, som skal opbevares korrekt hele tiden. Den består nemlig af store mængder kød, hvilket også er en af grundende til, at din hund med sikkerhed vil elske dig for det valg!

Du finder også adskillige typer af hundefoder i vores sortiment – herunder tørfoder, vådfoder, godbidder og tilskud fra markedets bedste brands. Når det gælder tilskudsfoder til din hund, anbefaler vi, at du kun køber ind i samråd med os eller en ekspert. På den måde sikrer du, at du foretager det rigtige valg. Lægger du desuden din bestilling inden kl. 14 på hverdage, sender vi den afsted samme dag, og køber du for over 499 kr., får du tilmed gratis fragt!

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.