Håndklæder

Håndklæder til hunde

Er du på udkig efter hundehåndklæder i høj kvalitet og med god absorberingsevne, så er du havnet det helt rette sted. Her hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af håndklæder til hunde i forskellige størrelser og farver. Du finder også vaskehandsker og håndklædedragter til både hunde og katte, der kan hjælpe dig med at holde dit kæledyrs pels ren og tør.

  1. S/M
    B&B Nano Håndklæde
    Priser fra 109,00 kr.
  2. Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
    Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
    Priser fra 159,00 kr.

Gør pelsplejen nem med et godt hundehåndklæde

Når du skal finde det rette hundehåndklæde, som matcher både dine og din hunds behov, er der flere ting, du skal være opmærksom på. En ting er størrelsen på håndklædet, som naturligvis skal matche din hund. Vi forhandler hundehåndklæder i flere forskellige størrelser, men du finder også håndklædedragter, som du sætter fast på din hund, så den kan tørre. En anden væsentlig ting at overveje i forbindelse med købet af et håndklæde til din hund er materialet.

Materialet har nemlig rigtig meget at sige i forhold til sugeevnen. I rigtig mange tilfælde fremstilles håndklæder i frotté, men til hunde er et materiale som for eksempel mikrofiber meget mere optimalt. Et hundehåndklæde i mikrofiber forkorter nemlig tørretiden for en våd pels betragteligt, da det suger vandet ud af pelsen på meget effektiv vis. Når din hund og dig kommer hjem fra en lang og våd gåtur, skal du altså ikke bruge lang tid på at få pelsen tør igen.

 

Et bredt udvalg af hundehåndklæder i høj kvalitet

På siden herover finder du meget mere end blot hundehåndklæder. Vi forhandler nemlig også vaskehandsker i lækker bambus og køledækkener, som er helt optimale til din hund i varmt vejr. Når du bader din hund, vil du hurtigt opleve, at en vaskehandske gør arbejdet simplere. Med den kan du nemlig nemt og hurtigt sæbe din hunds pels godt ind, ligesom den også hjælper godt til med at få skyllet sæben ud igen. Det er ikke nødvendigvis alle hunde, der er glade for at være i bad, så et redskab der gør badet hurtigere, er kærkomment for mange.

Se nærmere på vores udvalg af gode hundehåndklæder i mikrofiber, vaskehandsker i bambus samt køledækkener – alt sammen i høj kvalitet.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.