Håndklæder

Håndklæder til hunde

Er du på udkig efter hundehåndklæder i høj kvalitet og med god absorberingsevne, så er du havnet det helt rette sted. Her hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af håndklæder til hunde i forskellige størrelser og farver. Du finder også vaskehandsker og håndklædedragter til både hunde og katte, der kan hjælpe dig med at holde dit kæledyrs pels ren og tør.

  1. S/M
    B&B Nano Håndklæde
    109,00 kr.
  2. Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
    Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
    159,00 kr.

Gør pelsplejen nem med et godt hundehåndklæde

Når du skal finde det rette hundehåndklæde, som matcher både dine og din hunds behov, er der flere ting, du skal være opmærksom på. En ting er størrelsen på håndklædet, som naturligvis skal matche din hund. Vi forhandler hundehåndklæder i flere forskellige størrelser, men du finder også håndklædedragter, som du sætter fast på din hund, så den kan tørre. En anden væsentlig ting at overveje i forbindelse med købet af et håndklæde til din hund er materialet.

Materialet har nemlig rigtig meget at sige i forhold til sugeevnen. I rigtig mange tilfælde fremstilles håndklæder i frotté, men til hunde er et materiale som for eksempel mikrofiber meget mere optimalt. Et hundehåndklæde i mikrofiber forkorter nemlig tørretiden for en våd pels betragteligt, da det suger vandet ud af pelsen på meget effektiv vis. Når din hund og dig kommer hjem fra en lang og våd gåtur, skal du altså ikke bruge lang tid på at få pelsen tør igen.

 

Et bredt udvalg af hundehåndklæder i høj kvalitet

På siden herover finder du meget mere end blot hundehåndklæder. Vi forhandler nemlig også vaskehandsker i lækker bambus og køledækkener, som er helt optimale til din hund i varmt vejr. Når du bader din hund, vil du hurtigt opleve, at en vaskehandske gør arbejdet simplere. Med den kan du nemlig nemt og hurtigt sæbe din hunds pels godt ind, ligesom den også hjælper godt til med at få skyllet sæben ud igen. Det er ikke nødvendigvis alle hunde, der er glade for at være i bad, så et redskab der gør badet hurtigere, er kærkomment for mange.

Se nærmere på vores udvalg af gode hundehåndklæder i mikrofiber, vaskehandsker i bambus samt køledækkener – alt sammen i høj kvalitet.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.