Hundesenge

Hundesenge

Her i kategorien finder du alt, hvad du kan tænke dig af komfortable, praktiske og flotte hundesenge til din firbenede ven. Find en seng, der omsvøber hunden i omsorg og tryghed lige her nedenfor, hvor udvalget byder på størrelser, materialer, funktioner og priser til enhver smag. Når du handler her i webshoppen, får du altid fri levering ved køb for over 499 kr.

  1. Mila plys hundeseng, firkantet, grå
    Mila plys hundeseng, firkantet, grå
    289,00 kr.
  2. Trixie BE NORDIC hundeseng, sort denim/sand
    Trixie BE NORDIC hundeseng, sort denim/sand
    499,00 kr.

Alt i slidstærke hundesenge der tåler maskinvask

Her på siden kan du finde en hundeseng eller hundepude, der er fremstillet af ripstop, polyester eller slidstærkt bævernylon. Mange af sengene har en vandafvisende effekt, så de er rigtig praktiske og nemme at holde rene, hvis uheldet skulle være ude. De stærke og holdbare materialer har også den fordel, at man hurtigt og nemt kan børste hundehår og snavs af. Hvis du drømmer om at finde en hundeseng, som er nem at rengøre, så tror vi, at du vil elske vores senge med aftagelige betræk, som kan smides direkte i vaskemaskinen og vaskes ved 30 grader. Mange af vores hundesenge uden aftagelige puder og betræk kan faktisk endda maskinvaskes hele. Måske søger du en hundeseng med en skridsikker bund, der står godt fast på både trægulv, klinker og gulvtæpper? Eller også er du på udkig efter en seng i en moderne farve og et tidløst design, som passer elegant ind i din boligindretning? Alt dette og mere til finder du her i vores brede udvalg, der byder på størrelser og dimensioner til enhver hunderace. Stort set alle hundesengene forhandles i op til 4 forskellige størrelser, så hvis du falder for en kurv, kan du med stor sandsynlighed finde den i præcis de dimensioner, der passer til din hund.

Komfortable og hyggelige senge til hunden

Hvis din hund elsker at putte i en blød og fluffy hundeseng, vil den helt sikkert synes om at opholde sig i en af vores hyggelige modeller i luksuriøs kunstpels, lækkert fleece eller silkeblødt bomuld. Disse sengetyper kommer i forskellige former, og især de ovale og runde varianter er et sikkert hit hos hunde, der nyder at krølle sig sammen. Uanset dine og din hunds præferencer og behov er vi sikre på, at du kan finde en passende model her i vores brede udvalg, der byder på hundesenge til enhver smag. Tag et nærmere kig lige her i kategorien, og køb en pudeseng, plastseng, sofaseng, cocoonseng eller camping-hundeseng, der lægger op til hygge, hvile og afslapning. Husk, at vi sender din ordre samme dag, når du bestiller inden kl. 14:00.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.