Neglesliber og klosakse

Neglesliber og klosakse til hunde

Leder du efter en god og letanvendelig klosaks til hund, så finder du det, du søger, her hos PitStop for Pets. På siden herunder har vi samlet hele vores udvalg af negleslibere og klosakse til hunde, og her er noget til både små og store hunde. Klosaksene er solide og klipper sikkert, så det bliver en god oplevelse for hunden. Find en størrelse, som matcher din hund, så er du godt rustet til at holde kløerne korte.

Den bedste klosaks til hunde

De fleste hundeejere ved, at hundens kløer skal klippes jævnligt, da for lange kløer vil være til gene for hunden. Her er det alfa og omega at have den helt rigtige klosaks, og netop derfor har vi hos PitStop for Pets sammensat et stort negleslibere og klosakse til hunde. Er din hund ikke så glad for at få klippet kløer, kan en neglesliber være løsningen – og omvendt – men det er vigtigt at du fokuserer på at gøre det til en god oplevelse for hunden. Start gerne tilvænningen tidligt, og beløn hunden rigeligt, når den er dygtig.

Her på siden præsenterer vi klosakse til hunde i mange forskellige størrelser, og både sakse og slibere egner sig dermed til forskellige racer. Det giver sig selv, at størrelsen på din saks skal matche din hund, og jo større hund og klør er, jo større er behovet for en stor klosaks. På siden herover finder du også negleslibere, der er helt perfekte til din hunds klør. Sliberne kommer både i elektriske og håndholdte varianter, så du får alle muligheder for at vælge den, du foretrækker. Det er dog i alle tilfælde vigtigt, at du er opmærksom på, hvor langt ud i kloen bløddelene indeni strækker sig. Det varierer, og klipper man hundens kløer for langt ind, risikerer man at gøre hunden ondt.

Invester i en god klosaks til hundens kløer

Korrekt klipning af hundens kløer gør en stor forskel for hundens trivsel. De fleste hunde sliber selv deres kløer, når de graver eller går og løber på forskellige underlag. Er det ikke tilfældet for din hund, så er negleslibere og klosakse til hunde helt uundværlige værktøjer. Hold øje med din hunds poter jævnligt, så du undgår, at kløerne bliver for lange - for både din og din hunds skyld. Er du i tvivl om, hvilken klosaks til hunde du skal gå efter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. De har et stort produktkendskab og vejleder dig meget gerne. Vi tilbyder desuden gode priser på alle de populære produkter, og vi tilbyder altid vores kunder en hurtig og fleksibel levering.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.