Madskål og Vandskål

Vand- og madskåle til hund

Find en stilfuld og moderne madskål til hund lige her i sortimentet, som byder på madskåle og vandskåle i keramik, stål, bambus, melamin, glas, silikone og meget mere. Vi forhandler skåle i forskellige størrelser til brug i hjemmet eller på farten, og er sikre på, at du kan finde en holdbar antislip-skål i den helt rigtige størrelse lige her i udvalget. Når du handler her hos os, får desuden du fri fragt på ordrer over 499 kr.

 1. Companion Hundefoderskål i keramik med silikonebund
  Companion Hundefoderskål i keramik med silikonebund
  Priser fra 99,00 kr.
 2. Dogman underlag til foder- og drikkeskåle, silicone
  Dogman underlag til foder- og drikkeskåle, silicone
  Priser fra 199,00 kr.
 3. Dogman Sammenklappelig rejseskål til vand eller foder
  Dogman Sammenklappelig rejseskål til vand eller foder
  Priser fra 39,00 kr.
 4. Trixie Vand- og foderautomat
  Trixie Vand- og foderautomat
  Priser fra 39,00 kr.

Alt i vandskåle og madskåle til hunde

Søger du funktionelle og holdbare vandskåle og madskåle til hunde? Så se nærmere på vores mange praktiske varianter her i sortimentet, som nemt kan rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen. Mange af modellerne har en skridsikker bund i silikone, der forhindrer skålene i at glide rundt. Det gør det mere komfortabelt for hunden at spise, og samtidig beskytter det dine gulve mod ridser. Vi fører også madskåle til hunde med ekstra tyngde i bunden, som ligeledes modvirker, at skålen vipper, tipper og danser rundt på gulvet. Du kan benytte skålene, som du vil, da de alle kan anvendes til både foder og vand. Udvalget byder på flotte design, som er smukt udført i flotte, keramiske og naturlige materialer. Vi forhandler adskillige stilfulde og elegante skåle, som er nydelige at have stående fremme i hjemmet. Uanset om du foretrækker en hvid, grå, grøn, blå, rosa, beige eller sort madskål til hund, så find det her i kategorien, hvor du også kan finde vandtætte silikoneunderlag, mikseflasker, sammenklappelige rejseskåle, vandflasker, foderspande og meget mere.

Skåle der imødekommer hundens behov

Uanset hvilken størrelse, race og alder din hund er, er vi sikre på, at du kan finde en passende vand- eller madskål her i sortimentet. Til de større racer findes der vandskåle og madskåle med en stander, holder eller opsats, som gør det muligt for dig at justere skålhøjden. Den korrekte skålhøjde gør det mere behagelig for hunden at spise, og det kan også have en positiv indflydelse på fordøjelsen. Vores forskellige madskåle til hunde rummer alt fra 0,45 l til 3 l, så du kan med stor sandsynlighed finde den rigtige størrelse til din hunds behov. Hvis du har et ønske om at skabe mere aktivitet omkring spisningen, så tag et kig på vores aktivitetslegetøj og madskåle til hunde med indbyggede labyrinter og forhindringer. Det er en udfordrende leg for din hund, og er også et godt redskab til at sænke farten en smule hos hunde, der spiser for hurtigt. Der er dermed gode chancer for, at du kan finde en vandskål eller en madskål til din hund her hos PitStop for Pets.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.