Hundebalsam / Pelskur

Hundebalsam

Her i kategorien finder du et prisvenligt og bredt udvalg af hundebalsam til ethvert behov. Vi er fortalere for at benytte en plejende og beskyttende balsam for at gøre hundens pels lækker, blød og nem at børste igennem til hverdag. En nærende hundebalsam her fra udvalget giver en masse dejlig fugtighed til korthårede såvel som langhårede pelstyper. Vi fører både alsidige basis produkter samt varianter, der egner sig specielt til sensitive hunde, langhårede hunde og hunde med ekstra tør pels. Tag et nærmere kig lige her, hvor du kan læse meget mere om de enkelte produkters gode egenskaber.

 1. 250 ml.
  B&B Økologisk Neutral Balsam
  Priser fra 109,00 kr.
 2. 250 ml.
  B&B Økologisk Rose Balsam
  Priser fra 109,00 kr.
 3. 200 ml.
  B&B Hundefrisørens professionelle fugtgivende balsam
  Priser fra 149,00 kr.
 4. 200 ml.
  B&B Pelskur Deluxe
  Priser fra 169,00 kr.
 5. PSH Microsilver BG Balsam (Balsam m. kolloid sølv) - 250 ml.
  PSH Microsilver BG Balsam (Balsam m. kolloid sølv) - 250 ml.
  Special Price 149,50 kr. Regular Price 299,00 kr.
 6. PSH Microsilver BG Balsam (Balsam m. kolloid sølv) - 1 l.
  PSH Microsilver BG Balsam (Balsam m. kolloid sølv) - 1 l.
  Special Price 349,50 kr. Regular Price 699,00 kr.
 7. PSH Ozone Dermcare Conditioner - SWEET - 250 ml.
  PSH Ozone Dermcare Conditioner - SWEET - 250 ml.
  Special Price 94,50 kr. Regular Price 189,00 kr.

Opnå blød, lækker og velplejet pels med hundebalsam

Ligesom os mennesker har vores kære kæledyr gavn af en berigende hundebalsam, der giver godt med fugt til pelsen. Derfor har vi på denne side samlet, hvad vi mener er, markedets bedste produkter indenfor hundebalsam, pelskure, intensive pelskure og plejende produkter fra anerkendte producenter som Plush Puppy, PetSilk, PSH (Pet Show Hairdresser), Kelco, K9 Competition, #1 All Systems, Kelco og Vetyl Chemie. Her hos PitStop for Pets finder du et stort udvalg af hundebalsam, der kan anvendes på alle hunderacer uanset pelstype. Vi tager også hensyn til hunde med individuelle behov, og derfor forhandler vi i tillæg hertil også specialudviklede hundebalsammer til din hund. Er du i tvivl om, hvilken balsam du skal vælge? Vi har livslang erfaring med pelspleje og grooming af hunde, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at spørge os til råds på telefon +45 48 47 12 14 eller mail psp@pitstoppets.dk. Vi fører et varieret sortiment, da vi kender til nødvendigheden af at bruge de korrekte produkter.

Hundebalsam til hunde med både kort og lang pels

Vores udvalg af hundebalsam her på siden bidrager med en fugtighed til pelsen, som er rigtig behagelig for alle hunde. Specielt de mellemlange og langhårede hunde har stor gavn af balsam, da den gør pelsen dejlig blød og mindre filtret. Med en hundebalsam bliver det markant nemmere at børste pelsen igennem, hvilket er det mest komfortable for både hund og ejer. Her i udvalget kan du nemt finde en dejlig hundebalsam, der kan anvendes hyppigt til hverdag, til udstilling og til show. Vores balsammer er milde og gode imod både mennesker og hunde. Mange af dem giver glans, passer på hundens naturlige hårfarve, er antistatiske og forebygger skæl og tør hud. Nogle af vores dybdegående masker og kure er fyldt med lækre essentielle olier og planteekstrakter, der er med til at genskabe en stærk, sund og elastisk pels. Kombiner din nye balsam med den rette shampoo, og se forskel på hundens velvære og komfort.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.