Hundebalsam / Pelskur

Hundebalsam

Her i kategorien finder du et prisvenligt og bredt udvalg af hundebalsam til ethvert behov. Vi er fortalere for at benytte en plejende og beskyttende balsam for at gøre hundens pels lækker, blød og nem at børste igennem til hverdag. En nærende hundebalsam her fra udvalget giver en masse dejlig fugtighed til korthårede såvel som langhårede pelstyper. Vi fører både alsidige basis produkter samt varianter, der egner sig specielt til sensitive hunde, langhårede hunde og hunde med ekstra tør pels. Tag et nærmere kig lige her, hvor du kan læse meget mere om de enkelte produkters gode egenskaber.

 1. 250 ml.
  B&B Økologisk Neutral Balsam
  109,00 kr.
 2. 250 ml.
  B&B Økologisk Rose Balsam
  109,00 kr.
 3. 200 ml.
  B&B Hundefrisørens professionelle fugtgivende balsam
  Regular Price 149,00 kr. 119,20 kr.
 4. 200 ml.
  B&B Pelskur Deluxe
  Regular Price 169,00 kr. 135,20 kr.
 5. PSH Two Phase Conditioner (intens fugtighedsgivende)
  PSH Two Phase Conditioner (intens fugtighedsgivende)
  Special Price 129,35 kr. Regular Price 199,00 kr.
 6. PSH Home - Premium Herbal Fusion Conditioner (Urte hundebalsam)
  PSH Home - Premium Herbal Fusion Conditioner (Urte hundebalsam)
  Special Price 77,35 kr. Regular Price 119,00 kr.

Opnå blød, lækker og velplejet pels med hundebalsam

Ligesom os mennesker har vores kære kæledyr gavn af en berigende hundebalsam, der giver godt med fugt til pelsen. Derfor har vi på denne side samlet, hvad vi mener er, markedets bedste produkter indenfor hundebalsam, pelskure, intensive pelskure og plejende produkter fra anerkendte producenter som Plush Puppy, PetSilk, PSH (Pet Show Hairdresser), Kelco, K9 Competition, #1 All Systems, Kelco og Vetyl Chemie. Her hos PitStop for Pets finder du et stort udvalg af hundebalsam, der kan anvendes på alle hunderacer uanset pelstype. Vi tager også hensyn til hunde med individuelle behov, og derfor forhandler vi i tillæg hertil også specialudviklede hundebalsammer til din hund. Er du i tvivl om, hvilken balsam du skal vælge? Vi har livslang erfaring med pelspleje og grooming af hunde, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at spørge os til råds på telefon +45 48 47 12 14 eller mail psp@pitstoppets.dk. Vi fører et varieret sortiment, da vi kender til nødvendigheden af at bruge de korrekte produkter.

Hundebalsam til hunde med både kort og lang pels

Vores udvalg af hundebalsam her på siden bidrager med en fugtighed til pelsen, som er rigtig behagelig for alle hunde. Specielt de mellemlange og langhårede hunde har stor gavn af balsam, da den gør pelsen dejlig blød og mindre filtret. Med en hundebalsam bliver det markant nemmere at børste pelsen igennem, hvilket er det mest komfortable for både hund og ejer. Her i udvalget kan du nemt finde en dejlig hundebalsam, der kan anvendes hyppigt til hverdag, til udstilling og til show. Vores balsammer er milde og gode imod både mennesker og hunde. Mange af dem giver glans, passer på hundens naturlige hårfarve, er antistatiske og forebygger skæl og tør hud. Nogle af vores dybdegående masker og kure er fyldt med lækre essentielle olier og planteekstrakter, der er med til at genskabe en stærk, sund og elastisk pels. Kombiner din nye balsam med den rette shampoo, og se forskel på hundens velvære og komfort.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.