Hundelegetøj

Hundelegetøj

Her hos PitStop for Pets har vi et stort og velassorteret udvalg af stimulerende hundelegetøj, og blandt favoritterne er hundebolde, plysdyr, reb og tyggelegetøj. Når du køber legetøj til hunde her hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er høj, og at materialerne er gode. Vi har desuden altid skarpe priser på vores hundelegetøj, og derfor bør du ikke snyde dig selv for at se nærmere på vores udvalg herunder.

 1. Coachi Apportbuk
  Coachi Apportbuk
  Priser fra 109,00 kr.
 2. Dogman Hundepool
  Dogman Hundepool
  Priser fra 309,00 kr.
 3. Kong Comfort Jumbo - XL
  Kong Comfort Jumbo - XL
  Priser fra 129,00 kr.
 4. Abe / Panda
  Kong Switcheroos - 2 i 1
  Priser fra 129,00 kr.
 5. Jolly Soccer Ball (hundefodbold)
  Jolly Soccer Ball (hundefodbold)
  Priser fra 299,00 kr.

Aktiver din hund med hundelegetøj

En af de absolut bedste og mest effektive måder at aktivere din hund på er ved at lege og træne med den, og derfor finder du også et stort udvalg af hundelegetøj her hos PitStop for Pets. Vi har sammensat et varieret produktudvalg, der rummer alt fra søde plysdyr, reb, gummi- og latexlegetøj til slikke-, snuse- og tyggelegetøj. Især vores udvalg af slikke-, snuse- og tyggelegetøj er et populært valg for dem, der i hverdagen vil tilbyde deres hund sjov og givende aktivering - med kontant belønning i form af godbidder og snacks. Vi har kort sagt masser af sjovt hundelegetøj, og der er med sikkerhed noget for enhver smag.

Går du til hundetræning, finder du også en masse nødvendigt udstyr her. Se blandt andet vores smarte klikkere, fløjter, seler, godbidstasker og meget mere. Fælles for det hele er den høje kvalitet, som vi ikke går på kompromis med. Blandt vores hundelegetøj finder du også et bredt udvalg af bolde, som egner sig godt til såvel leg som træning. Vi forhandler både den klassiske tennisbold og en masse andre varianter i gummi. Boldene kommer i forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på, at der er noget for enhver hund - uanset størrelse og race.

Vi hjælper dig med at finde det rette hundelegetøj

Her hos PitStop for Pets tilbyder vi ikke kun et stort og varieret udvalg af hundelegetøj, vi tilbyder også god service og kompetent rådgivning. Bliver du derfor i tvivl om noget i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores imødekommende medarbejdere har et godt produktkendskab, og de vejleder dig meget gerne. Du kan desuden forvente hurtig levering af din bestilling, så du ikke skal vente længe på at kunne forkæle din firbenede ven. Tag et nærmere kig på vores store udvalg af hundelegetøj, som lægger op til mange timers sjov, leg og træning med din hund.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.