Acana

Acana hundefoder

Acana hundefoder er udviklet med en intention om at være ’biologisk korrekt’. Det tager dermed udgangspunkt i de behov, som hunden har fra naturens side af, og forsøger at imødekomme disse med en bred vifte af forskellige ingredienser. Vi har udvalgt de bedste varianter til udvalget her hos Pitstop for pets, så du har gode muligheder for at kunne give din hund den rigtige kost. Nedenfor finder du derfor Acana hundefoder i en række forskellige smagsvarianter og forskellige mængder, så du kan få et produkt, der imødekommer såvel hundens præferencer som dens størrelse.

Acana hundefoder – udviklet til hunden som rovdyr

Rent evolutionært stammer alle de hunde, vi i dag holder som kæledyr, fra ulven, og det er derfor vigtigt at have fokus på, at de i bund og grund er rovdyr – også selvom der ikke er tale om et vildt dyr. Derfor findes der i dag mange forskellige typer hundefoder og mange producenter heraf, der på hver deres måde forsøger at tage højde for dette. Champion Petfoods – der står bag Acana hundefoder – er en af disse målrettede producenter, der har udviklet en særlig type kød-baseret foder. Acana hundefoder indeholder dermed ikke ingredienser, som hunden ikke ville spise i naturen. Derimod har producenten særligt fokus på, at alle typer Acana hundefoder skal være rige på kød og protein samt indeholde store mængder frisk kød – og forskellige typer heraf – og kun begrænsede mængder kulhydrater.

Gennemtænkt hundefoder med fokus på ingredienser

Ideen bag Acana hundefoder er dermed at spejde mængden, friskheden og variationen af det kød, som det er naturens intention, at hunden skulle spise. Selvom vores hunde i dag findes i et væld af forskellige former og størrelser, så er deres behov som rovdyr nemlig uændrede. Derfor finder du i vores sortiment også både Acana hundefoder med fjerkræ, fisk, oksekød, svinekød og lam – og gerne en blanding heraf – der hver især forsøger at genskabe det tilgængelige bytte i specifikke områder. Du finder derfor varianter som ’Pacifica Dog’, ’Grasslands Dog’, ’Wild Prairie Dog’ og ’Ranchlands Dog’, der blander forskellige typer af kød og ingredienser.

Der er dermed gode chancer for, at din hund vil elske Acana hundefoder, og samtidig får du også mulighed for at tilbyde hunden en gennemtænkt og gennemarbejdet fodertype. Champion Petfoods har nemlig lavet hundemad siden 1985, og al den erfaring, de har samlet gennem årene, bruger de nu til at udvikle det bedste mulige produkt. Du går dermed aldrig galt i byen med valget af Acana hundefoder, og dette er også grunden til, at du finder produktet i sortimentet her hos Pitstop for pets.

I

Inger Bendig

20.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering.

Trustpilot
K

Kirsten Jeppesen

02.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Som altid LYN-hurtig ekspedition. Varerne kom dagen efter bestilling. Gode varer, fair priser og ALTID sød, varm, kompetent og skøn kundeservice!

Trustpilot
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.