Orijen

Orijen hundefoder

Der er stor forskel på Orijen hundefoderet og det traditionelle tørfoder, de fleste kender. Denne fodertype er nemlig udviklet og sammensat med fokus på hunden som rovdyr, og intentionen bag kvalitetsfoderet er, at det skal spejle sammensætningen af den mad, som hunden ville have adgang til ude i naturen. Orijen hundefoder søger på den måde at opfylde alle hundens behov, og denne vision samt foderets høje kvalitet har gjort det til en oplagt tilføjelse til sortimentet her hos Pitstop for pets.

  1. 4,5 kg.
    Orijen Small Breed Puppy (hvalpemad)
    299,00 kr.

Orijen hundefoder bygger på mange års erfaring

Her hos Pitstop for pets har vi fokus på at tilbyde vores kunder de bedste produkter, der er at finde på markedet, og det gælder også for vores udvalg af hundefoder. Det har resulteret i et udvalg af kødholdigt, kornfrit foder, hvortil Orijen hundefoder var en oplagt kandidat. Det produceres nemlig af Champion Petfoods, der har lavet dyrefoder siden 1985. De har dermed mange års erfaring i branchen, og al denne erfaring bruger de nu til at skabe det bedst mulige produkt. De laver flere forskellige typer Orijen hundefoder, der tager udgangspunkt i en ide om at tilbyde dyrene en så ’biologisk korrekt’ fodersammensætning som muligt. Derfor findes også Orijen hundefoderet i flere forskellige varianter.

Hundefoder der er skræddersyet til rovdyr

Selvom vores firbenede følgesvende er både søde og venlige, så er de – rent biologisk set – stadigvæk rovdyr. Evolutionen har på den måde ikke indrettet til at fordøje en så varieret kost, som vi mennesker spiser. Selvom de fleste hunde gerne spiser lidt af hvert. Intentionen bag Orijen hundefoder er imidlertid at fokusere på hundens naturlige behov, og derfor består det også primært af protein og kød blandet med lidt grøntsager, frugter og urter, men kun begrænsede mængder kulhydrater.

Orijen hundefoder består desuden ikke blot af store mængder kød, det består også af meget forskelligt kød. I vores udvalg finder du blandt andet varianter med fjerkræ, fisk, æg, ged, vildsvin, kronvildt, and og får. Disse kødtyper blandes i forskellige forhold alt afhængigt af fodertypen, men idéen er at matche kødtyperne i forhold til specifikke områder eller miljøer. Det er selvfølgelig også muligt f.eks. at få Orijen hundefoder kun med fisk, men også her blandes mange forskellige typer – sardin, makrel, kulmule, hellefisk, rødfisk og søtunge – for at sikre din hund en varieret kost. Det er nemlig usandsynligt at hundens kost kun ville bestå af en enkelt proteinkilde, hvis den levede vildt.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.