Orijen

Orijen hundefoder

Der er stor forskel på Orijen hundefoderet og det traditionelle tørfoder, de fleste kender. Denne fodertype er nemlig udviklet og sammensat med fokus på hunden som rovdyr, og intentionen bag kvalitetsfoderet er, at det skal spejle sammensætningen af den mad, som hunden ville have adgang til ude i naturen. Orijen hundefoder søger på den måde at opfylde alle hundens behov, og denne vision samt foderets høje kvalitet har gjort det til en oplagt tilføjelse til sortimentet her hos Pitstop for pets.

  1. 4,5 kg.
    Orijen Small Breed Puppy (hvalpemad)
    Priser fra 299,00 kr.

Orijen hundefoder bygger på mange års erfaring

Her hos Pitstop for pets har vi fokus på at tilbyde vores kunder de bedste produkter, der er at finde på markedet, og det gælder også for vores udvalg af hundefoder. Det har resulteret i et udvalg af kødholdigt, kornfrit foder, hvortil Orijen hundefoder var en oplagt kandidat. Det produceres nemlig af Champion Petfoods, der har lavet dyrefoder siden 1985. De har dermed mange års erfaring i branchen, og al denne erfaring bruger de nu til at skabe det bedst mulige produkt. De laver flere forskellige typer Orijen hundefoder, der tager udgangspunkt i en ide om at tilbyde dyrene en så ’biologisk korrekt’ fodersammensætning som muligt. Derfor findes også Orijen hundefoderet i flere forskellige varianter.

Hundefoder der er skræddersyet til rovdyr

Selvom vores firbenede følgesvende er både søde og venlige, så er de – rent biologisk set – stadigvæk rovdyr. Evolutionen har på den måde ikke indrettet til at fordøje en så varieret kost, som vi mennesker spiser. Selvom de fleste hunde gerne spiser lidt af hvert. Intentionen bag Orijen hundefoder er imidlertid at fokusere på hundens naturlige behov, og derfor består det også primært af protein og kød blandet med lidt grøntsager, frugter og urter, men kun begrænsede mængder kulhydrater.

Orijen hundefoder består desuden ikke blot af store mængder kød, det består også af meget forskelligt kød. I vores udvalg finder du blandt andet varianter med fjerkræ, fisk, æg, ged, vildsvin, kronvildt, and og får. Disse kødtyper blandes i forskellige forhold alt afhængigt af fodertypen, men idéen er at matche kødtyperne i forhold til specifikke områder eller miljøer. Det er selvfølgelig også muligt f.eks. at få Orijen hundefoder kun med fisk, men også her blandes mange forskellige typer – sardin, makrel, kulmule, hellefisk, rødfisk og søtunge – for at sikre din hund en varieret kost. Det er nemlig usandsynligt at hundens kost kun ville bestå af en enkelt proteinkilde, hvis den levede vildt.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.