Hundepleje

Hundepleje

Er du på udkig efter hundepleje til din hund, er du havnet det helt rette sted. Her hos PitStop for Pets har vi et kæmpe udvalg af plejeprodukter til hunde, og på siden herunder finder du både hundeshampoo og -balsam samt produkter til mund, ører, øjne, skæg og poter, og vi forhandler også loppe- og flåtbehandlinger. Uanset hvilken type hundepleje du leder efter, finder du det her hos os.

 1. Ny
  Plush Puppy Odour Muncher
  Plush Puppy Odour Muncher
  79,00 kr.
 2. Brit Dental Stick - Teeth & Gums - Chamomile & Sage (kamille & salvie)
 3. Brit Dental Stick - Mobility - Collagen & Curcuma (kollagen & gurkemeje)
 4. Brit Dental Stick - Immuno Probiotics & Cinnamon (probiotika og kanel)
 5. Medium
  Whimzees Value Box - Tandrensere til hunde - 840 g.
  209,00 kr.
 6. 250 ml.
  B&B Sølvvand
  119,00 kr.
 7. 200 ml.
  B&B Pelskur Deluxe
  Regular Price 169,00 kr. 135,20 kr.
 8. 200 ml.
  B&B Hundefrisørens professionelle fugtgivende shampoo
  Regular Price 149,00 kr. 119,20 kr.
 9. 200 ml.
  B&B Hundefrisørens professionelle fugtgivende balsam
  Regular Price 149,00 kr. 119,20 kr.
 10. 250 ml.
  B&B Duo Carbon hundeshampoo
  Regular Price 169,00 kr. 135,20 kr.
 11. 250 ml.
  B&B Økologisk Rose Balsam
  109,00 kr.
 12. 250 ml.
  B&B Økologisk Show Shampoo
  109,00 kr.

Hundepleje – plejeprodukter til alle hunde

Hos PitStop for Pets arbejder vi hver dag for at tilbyde dig de bedste plejeprodukter til dine firbenede venner, og her på siden har vi sammensat et udvalg af produkter til hundepleje i den bedst mulige kvalitet. Se eksempelvis vores alsidige udvalg af hundeshampoo og -balsam, som hjælper dig med at holde din hunds pels ren og pæn – uanset pelstype. Vi forhandler også mange forskellige hundeplejeprodukter til øjne, ører, næse, mund og poter, der har individuelle behov hver især.

Det er meget forskelligt, hvilken type pleje vores hunde har brug for, men i vores udvalg kan du finde hundepleje, der imødekommer de mest almindelige behov. Dermed giver vi dig optimale betingelser for at passe rigtig godt på din firbenede ven. I sæsoner for flåter og lopper er der heldigvis også hjælp at hente. Vi forhandler nemlig både produkter til forebyggelse samt behandling, og du finder blandt andet gode flåttænger i forskellige størrelser. Kort sagt har vi alt i hundepleje.

Find dine hundeplejeprodukter hos PitStop for Pets

Der er dermed stor sandsynlighed for, at vores alsidige udvalg rummer alle de plejeprodukter, som din hund har brug for. Vi forhandler udelukkende anerkendte mærker, der sammensætter deres produkter med fokus på hundens behov, men bliver du i tvivl om, hvilket mærke eller hvilket produkt der er det rigtige valg til netop din hund, er du altid velkommen til at skrive til os.

Vores hjælpsomme kundeservice har et godt og bredt produktkendskab, og de stiller gerne deres erfaring til rådighed for dig, hvis du har brug for råd og vejledning. Uanset om du leder efter hundepleje til hverdagsbrug, eller om du er på udkig efter noget særligt, er PitStop for Pets er stedet, hvor du finder optimal hundepleje til din hund – uanset størrelse og race.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.