Hundetrimmer og tilbehør

Hundetrimmer og tilbehør

Køb hundetrimmere, klippeskær og alt, hvad du ellers skal bruge af udstyr til klipning af hunde, lige her i udvalget. Her forhandler vi fleksible, effektive og brugervenlige trimmere fra populære Andis og B&B. Vores kvalitetssortiment retter sig til professionelle såvel som amatører, der groomer deres hunde derhjemme. Uanset hunderace og pelstype kan du finde en smart og prisvenlig hundetrimmer her i udvalget, der er ledningsfri, nem at bruge og prisvenlig. Husk desuden, at vi altid tilbyder fragtfri levering ved køb over 499 kr.

  1. Ny
    Andis eMerge RDLC-1 ledningsfri klippemaskine
    Andis eMerge RDLC-1 ledningsfri klippemaskine
    2.649,00 kr.

Gode priser på effektive hundetrimmere

Hos os kan du med sikkerhed finde en ny hundetrimmer, der passer til dig og din hunds klippebehov. Mange af maskinerne her på siden kan indstilles i forskellige hastigheder, så du både kan trimme normale og tykkere pelstyper. På den måde kan de alsidige hundetrimmere bruges på forskellige hunderacer. Her på shoppen har vi mange års personlig erfaring med hundetrimning og udstyr hertil. Vi har sammensat udvalget med henblik på at tilbyde kvalitet og funktionalitet til gode priser, og vi kan stå inde for hver eneste hundetrimmer i sortimentet. Foruden hundetrimmere byder udvalget også på afstandskamme, opladere, batterier, ladestationer og andet ekstraudstyr, som er nødvendigt, hvis du vil kaste dig ud i hundeklipning. Selvfølgelig fører vi også et bredt udvalg af klippeskær i adskillige afskygninger, størrelser og prisklasser. Mange af vores klippeskær er fremstillet i karboniseret stål, som giver en længere levetid og gør skæret mere modstandsdygtigt overfor rust. Vi er sikre på, at du kan finde et skær, der imødekommer dine ønsker, da vi fører varianter, der efterlader en pelslængde på 0,25 mm op til 19 mm, derudover kan du få afstandsstykker der monteres på skærerne og dermed komme op på 32 mm. og alt derimellem.

Alt det nødvendige tilbehør til hundetrimmere

Alt afhængigt af om du vælger en vedligeholdelsesfri hundetrimmer, kan du også finde olie, rens og beskyttelsesvæske til maskine, skær og sakse, så du kan forlænge levetiden og passe bedst muligt på din trimmer. Vores vedligeholdelsesfrie modeller kræver ingen smøring af indre dele, men vi anbefaler, at du renser og beskytter dit tilbehør, så det fungerer optimalt. Vælger du en hundetrimmer fra PitStop for Pets, får du en handy og ergonomisk maskine, som giver en behagelig og kontrolleret trimning. Til mindre hunde, poter og ansigter kan du finde en særligt slank, ledningsfri og kompakt hundetrimmer, som er ideel til små klipninger og sårbare områder. Har du en større hund, søger du måske en støjsvag maskine med kraftig motor og konstant bladhastighed, hvilket vi selvfølgelig også fører lige her på siden.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.