Hundebure og biltilbehør

Hundebure og biltilbehør

Her på siden ser du vores store og velassorterede udvalg af hundebure til bilen. Vi forhandler både stålbure, kanvasbure, autosæder og tæpper til bilen i forskellige størrelser og former. Fælles for alle de forskellige modeller er, at de er lette at klappe sammen og slå op igen. Find det hundebur eller biltæppe, som matcher dig, din hund og din bil, her nedenfor.

  1. B&B Professionel Groomingmåtte (Flere størrelser)
    B&B Professionel Groomingmåtte (Flere størrelser)
    229,00 kr.

Find et hundebur til lige præcis din hund

Det skal være nemt og bekvemt for både hund og ejer at tage en tur væk fra matriklen, og derfor forhandler vi bure i forskellige former og størrelser, og vi har kun bure, som er lette at klappe sammen og slå op igen. Er du mest til stålbure, som er meget lette at rengøre, finder du både de almindelige firkantede modeller, pyramideformede hundebure samt bure med hældning. Har du små hunde, har vi også gode hundebure med plads til to mindre hunde. Vi har også forskellige versioner af det populære kanvasbur, som har faste rammer af stål, men som er blødere end stålburene. Med et hundebur til bilen i kanvas får du desuden mulighed for at mørklægge siderne, hvilket kan være en stor fordel for de hunde, som ikke er glade for biltransport

Fordelene ved at vælge tæpper og hundebure til bilen

Det sortiment, som du ser her på siden, strækker sig langt ud over blot hundebure. Har du en mindre hund, er et bilsæde måske tilstrækkeligt, og foretrækker du og din hund at køre helt uden hundebur, har vi også forskellige typer af bilsædetæpper og tæpper til bagagerummet. Fælles for alle de produkter, som du ser herover, er, at der er tænkt på anvendeligheden og detaljerne – som først og fremmest er tilpasset din hund! Når du handler her hos PitStop for Pets, får du desuden en lav fri fragt grænse, som hurtigt bliver opnået, og hvis du bestiller på hverdage inden kl. 14, sørger vi for at afsende dine varer allerede samme dag. Har du spørgsmål til vores hundebure til bilen, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Kom ind i vores butik i Hillerød, ring til os på 48 47 12 14, eller skriv en mail til os på psp@pitstoppets.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.