Hundetøj

Hundetøj

Er du på udkig efter hundetøj i høj kvalitet, så finder du et kæmpe udvalg her hos PitStop for Pets! Vi forhandler både løbetidsbukser til hunhunde, mavebånd til hanhunde, butterflys, sweatre, vinterjakker, halskraver, hundestøvler og meget mere. Her på siden finder du dermed hundetøj til alle hunderacer i fine design.

 1. Large
  PawZ - Gummi hundesko
  179,00 kr.
 2. X-Small
  Trixie Hundesokker
  29,00 kr.
 3. Toy
  Disposable Male Wraps (Engangs mavebånd til hanhunde)
  65,00 kr.
 4. XS/ TOY
  Disposable Diapers (Engangsble til hunhunde)
  89,00 kr.
 5. Trixie Løbetidsbukser
  Trixie Løbetidsbukser
  39,00 kr.
 6. Trixie Indlæg til løbetidsbind - 10 stk.
  Trixie Indlæg til løbetidsbind - 10 stk.
  15,00 kr.
 7. Dogman hunde sweater Iselin
  Dogman hunde sweater Iselin
  129,00 kr.
 8. Trixie Vimy hunde regnjakke
  Trixie Vimy hunde regnjakke
  239,00 kr.
 9. Pontis hunde vinterjakke m. sele
  Pontis hunde vinterjakke m. sele
  279,00 kr.
 10. Show Tech Ear Buddy (hundehøreværn)
  Show Tech Ear Buddy (hundehøreværn)
  69,00 kr.
 11. Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
  Show Tech+ Active Mikrofiber dragt
  159,00 kr.

Hundetøj i høj kvalitet - klæd din hund godt på

Lige så snart temperaturerne falder, og vi måske endda når frostgraderne, er der en lang række hunde, som får brug for hjælp i form af hundetøj. Hvalpe er én ting - de skal naturligvis skærmes for lange gåture i det kolde vejr - men det er altså også vigtigt at have fokus på de større hunde. Her hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af hundetøj, som kan holde din hund varm i den kolde tid - uanset størrelse og race. Se blandt andet vores vinterjakker til hunde. Vinterjakkerne er behagelige at have på, nemme at få af og på, og vigtigst af alt holder de din hund varm. Er det knap så koldt, er vores hundesweatre måske den helt rette løsning for dig og din hund.

Vi forhandler også kvalitetstøj til hunde med mere praktiske funktioner. Se bland andet vores forskellige halsrør og halskraver, der blandt andet holder hundens lange ører væk fra både vand- og foderskålen. I udvalget af hundetøj findes også hundestøvlerne, som er helt optimale til at beskytte poterne ved skader eller sår.

 

Hundetøj med fokus på hygiejne og komfort

Når vi har at gøre med hundetøj, kommer vi ikke uden om hygiejneløsninger som løbetidsbukser og mavebånd til hanhunde. Her er vi hos PitStop for Pets i høj grad også leveringsdygtige. På siden herover finder du nemlig både løbetidsbukser, indlæg til løbetidsbind, mavebånd til hanhunde - både til engangsbrug og med mulighed for at genbruge. Uanset hvilken type hundetøj du er på udkig efter, er der altså gode chancer for at finde det her hos os. Kvaliteten er i top, og du har rig mulighed for at vælge en løsning, som passer lige præcis til din hund, dens størrelse og den race.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.