Elastikker

Hundeelastikker

De er søde, de er bløde – og de er pelsede! Hunde med længere pels kræver mere pelspleje for at sikre, at de kan se ordentligt og har god bevægelsesfrihed. Det kan eksempelvis være nødvendigt at fjerne hårtotter fra ansigtet, og her har du flere muligheder. Med elastikker til hunde kan du få hårtotterne op, så det ikke generer og er lettere at håndtere. Hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af elastikker til hunde, så du kan finde dén type hundeelastikker, der passer til din hunds behov.

 1. Show Tech Topknot Pude
  Show Tech Topknot Pude
  Priser fra 149,00 kr.
 2. Lainee Topelastik Neon Mix- 6 mm.
  Lainee Topelastik Neon Mix- 6 mm.
  Priser fra 79,00 kr.
 3. Show Tech Topelastik - Natur
  Show Tech Topelastik - Natur
  Priser fra 25,00 kr.
 4. Show Tech Topelastik - Hvid
  Show Tech Topelastik - Hvid
  Priser fra 99,00 kr.
 5. Show Tech Topelastik - Pink
  Show Tech Topelastik - Pink
  Priser fra 99,00 kr.
 6. Show Tech Topelastik - Sort
  Show Tech Topelastik - Sort
  Priser fra 25,00 kr.
 7. Show Tech Topelastik - Neon
  Show Tech Topelastik - Neon
  Priser fra 25,00 kr.

Elastikker til hunde er en smart løsning

Små, langhårede hunderacer som Shih Tzu og Yorkshire terrier er oftest dem, du ser med elastikker, men andre racer kan også få gavn af dem. Hvis din hund har lang pels, der har for vane at dække over øjnene, er elastikker en god løsning. Her kan du nemlig bruge elastikker til hunden, så den kan se verden og ikke skal have klippet pandehåret oftere end nødvendigt. Vi sælger flere forskellige slags elastikker til hunde lige fra de kraftige varianter med klare farver til de helt små og mere diskrete typer. Du kan tilmed købe pakker med flere farver, som giver lidt mere liv og farver. Når elastikkerne skal ud af pelsen, anbefaler vi at bruge en speciel elastiksaks, den gør det nemmere at få elastikken ud, uden at der også mistes en masse pels.

Elastikker til hundepels kan dermed være helt diskrete og gå i et med pelsen på din logrende følgesvend, men vi har naturligvis også hundeelastikker med sjove farver og dekorationer. På den måde kan du pynte dit kæledyr, når du sætter pelsen. I vores udvalg finder du også praktiske opbevaringshylstre, som giver dig mulighed for at opbevare dine elastikker til hunde nemt – og også tage dem med dig.

 

Elastikker til hunde er tilpasset hundepels

Man kan være fristet til at spørge, hvorfor almindelige elastikker ikke er gode nok til hundens pels. I princippet kan du sagtens bruge køkken- eller almindelige hårelastikker, men du vil hurtigt opleve, at det ikke giver det samme resultat som hundeelastikker. Elastikkerne er ofte for store til hundehår, så de bliver besværlige at arbejde med. Små elastikker til hunde skal ikke så mange gange rundt om en hårtot og kan nemmere gå i ét med resten af pelsen, så man slet ikke lægger mærke til dem.

Store elastikker kan virke som klumper i pelsen, og de kan i værste fald blive viklet ind i håret. Hvis du bruger andre typer elastikker, skal du desuden sørge for, der ikke er en metalklips. Skulle hunden komme til at rulle ovenpå den, kan det nemlig give stort ubehag og potentielt skramme huden. Elastikker til hunde kan dermed hurtigt blive en nødvendighed for dig, der har en lille, langhåret race at passe på.

K

Kirsten Jeppesen

02.07.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Som altid LYN-hurtig ekspedition. Varerne kom dagen efter bestilling. Gode varer, fair priser og ALTID sød, varm, kompetent og skøn kundeservice!

Trustpilot
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.