Elastikker

Hundeelastikker

De er søde, de er bløde – og de er pelsede! Hunde med længere pels kræver mere pelspleje for at sikre, at de kan se ordentligt og har god bevægelsesfrihed. Det kan eksempelvis være nødvendigt at fjerne hårtotter fra ansigtet, og her har du flere muligheder. Med elastikker til hunde kan du få hårtotterne op, så det ikke generer og er lettere at håndtere. Hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af elastikker til hunde, så du kan finde dén type hundeelastikker, der passer til din hunds behov.

  1. Ny
    Show Tech Topknot Pude
    Show Tech Topknot Pude
    149,00 kr.

Elastikker til hunde er en smart løsning

Små, langhårede hunderacer som Shih Tzu og Yorkshire terrier er oftest dem, du ser med elastikker, men andre racer kan også få gavn af dem. Hvis din hund har lang pels, der har for vane at dække over øjnene, er elastikker en god løsning. Her kan du nemlig bruge elastikker til hunden, så den kan se verden og ikke skal have klippet pandehåret oftere end nødvendigt. Vi sælger flere forskellige slags elastikker til hunde lige fra de kraftige varianter med klare farver til de helt små og mere diskrete typer. Du kan tilmed købe pakker med flere farver, som giver lidt mere liv og farver. Når elastikkerne skal ud af pelsen, anbefaler vi at bruge en speciel elastiksaks, den gør det nemmere at få elastikken ud, uden at der også mistes en masse pels.

Elastikker til hundepels kan dermed være helt diskrete og gå i et med pelsen på din logrende følgesvend, men vi har naturligvis også hundeelastikker med sjove farver og dekorationer. På den måde kan du pynte dit kæledyr, når du sætter pelsen. I vores udvalg finder du også praktiske opbevaringshylstre, som giver dig mulighed for at opbevare dine elastikker til hunde nemt – og også tage dem med dig.

 

Elastikker til hunde er tilpasset hundepels

Man kan være fristet til at spørge, hvorfor almindelige elastikker ikke er gode nok til hundens pels. I princippet kan du sagtens bruge køkken- eller almindelige hårelastikker, men du vil hurtigt opleve, at det ikke giver det samme resultat som hundeelastikker. Elastikkerne er ofte for store til hundehår, så de bliver besværlige at arbejde med. Små elastikker til hunde skal ikke så mange gange rundt om en hårtot og kan nemmere gå i ét med resten af pelsen, så man slet ikke lægger mærke til dem.

Store elastikker kan virke som klumper i pelsen, og de kan i værste fald blive viklet ind i håret. Hvis du bruger andre typer elastikker, skal du desuden sørge for, der ikke er en metalklips. Skulle hunden komme til at rulle ovenpå den, kan det nemlig give stort ubehag og potentielt skramme huden. Elastikker til hunde kan dermed hurtigt blive en nødvendighed for dig, der har en lille, langhåret race at passe på.

Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.