Udredning, pleje og styling

Udredning, pleje og styling af hunde

Når det kommer til udredning, pleje og styling af hundens pels, forhandler vi et bredt udvalg af produkter, der bidrager til hundens overordnede sundhed og velvære. Vi er sikre på, at du vil finde udvalget inspirerende, uanset om du er på udkig efter plejeprodukter til konditionering, forebyggelse og behandling af hud, pels, poter eller andet. Vi har udvalgt anerkendte producenter som Plush Puppy, Anibio, Pet Silk, #1 All Systems, Show Tech, Biogroom, Eye Envy og Panagenic, som alle lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Se nærmere på vores skønne hundeprodukter til udredning, pleje og styling lige her.

  1. 250 ml.
    B&B Sølvvand
    Priser fra 119,00 kr.
  2. Eye Envy - On the Spot Healing and Itch Relief Spray (helende og kløestillende spray)

Produkter til udredning, pleje og styling af hundens pels

Du finder alt i udredning, pleje og styling til hunden lige her i udvalget, som byder på gode priser og høj kvalitet. Du kan nemt navigere i sortimentet og finde frem til det, du søger, ved at benytte filtreringssystemet til venstre på siden. Her kan du sortere udvalget ud fra producenter, priser og egenskaber. Måske er du på udkig efter et dybdegående plejeprodukt eller en plejende pelskur, der giver smidighed og fugt til alle pelstyper korte såvel som lange? Eller drømmer du om en fugtighedsgivende behandling til tørre poter og tør hud? Du kan også finde helende eller kløstillende produkter, som giver fantastisk lindring til irriteret hud og hudlidelser. Til udstillingshunde og showhunde forhandler vi et stort udvalg af stylingsprodukter, der fokuserer på volumen, glans og hold i pelsen. Så hvis du skal på hundeudstilling og gerne vil finde stylingsprodukter, pelsolie, farveforbedringsspray, antistatisk spray eller lignende, som fremhæver farver, giver shine og modvirker filtret pels, så er dette udvalg af produkter til udredning, pleje og styling lige noget for dig, vi er i øvrigt normalt repræsenteret med stand på de store DKK udstillinger.

Skab den bedste rutine for udredning, pleje og styling

Vores udredningsprodukter er ideelle til hunde med mellemlang eller lang pels, der har en tendens til at filtre. De tilfører ekstra fugtighed, blødhed og elasticitet til pelsen, som gør det nemmere og mere behageligt for både hund og ejer, når den skal børstes. Din hund vil helt sikkert takke dig for at sætte dig ind i udredning, pleje og styling af pels. Den rette rutine og de rigtige produkter kan gøre underværker for hundens velbefindende. Udvalget her på siden er meget bredt og varieret, og du kan også finde allergivenlig parfume, solbeskyttelse og lækker pelsolie, der beskytter og genopbygger. Her på webshoppen har vi mange års erfaring med udredning, pleje og styling af hundepels, og vi sidder altid klar ved telefon +45 48 47 12 14 og mail psp@pitstoppets.dk for at vejlede dig omkring vores sortiment. Sammen finder vi de helt rigtige produkter til din hunds behov, uanset om det gælder udredning, pleje eller styling.

H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.