Puppy Boost - 15 ml. (ernæringstilskud til nyfødte hvalpe og killinger)

På lager
Varenummer
os-423997

PUPPY BOOST er fantastisk at have i huset, når der er nyfødte hvalpe eller killinger, de har brug for et ernæringstilskud lige efter fødslen, det giver dem et godt boost

169,00 kr.
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

PUPPY BOOST er et rigt ernæringstilskud i form af en oral pasta udviklet til små, svage og undervægtige nyfødte hvalpe og killinger, men også hos voksne hunde og katte

PUPPY'BOOST til killinger og hvalpe.

PUPPY'BOOST er et rigt ernæringstilskud til nyfødt hvalpe og killinger som er små, svage og undervægtige. Pastaen kan også gives ti voksner hunde og katte.

PUPPY'BOOST er en kombination af energi, råmælk, mælkesyrebakterier, vitaminer, jern i form af sulfat-og planteekstrakter.


PUPPYBOOST er en kombination af:

Energi 1st absorption triglycerider, essentielle fedtsyrer og glukose, der er umiddelbart tilgængelige.

Colostrum der er stærkt påkrævet af hvalpene i deres første timer af livet, for at give dem mulighed for at bekæmpe sygdomme.

Mælkesyrebakterier (SF68) sikre en god balance af tarmflora og hjælper med at forhindre løs/tynd mave. SF68 koloniserer tarmen og hjælper med at udelukke E. coli, Salmonella og andre potentielle patogener. 

En sammensat pakke af vitaminer (vitamin A, D, B1, B2, B6, B12, PP, & C) til forbedring af hvalpes / killingers fysiske tilstand og die evne. Især C-vitamin er vigtig for modstandsdygtighed over for pressede situationer.

Jern i to former af sulfat: Jernet i PUPPY'BOOST er bundet til et energibærer-molekyle som på grund af den transgastric absorption, er bio-tilgængelige inden for få minutter.

En særlig planteekstrakt blanding (Kola, guarana), stimulere hvalpenes/killingens aktivitet.

En profil af 18 aminosyrer.

BRUGSANVISNING:
Indfør dysen bagest på hvalpens/killingens tunge, giv én dosis (1 ml), og lad hvalpen/killingen synke det.
Til Hvalpe/killinger: 1ml (1 graduering), så snart efter fødslen det er muligt, og gentag 5 timer senere. Gentag på anden levedag.
Til Hunde/Katte: 2 ml (2 graduering) og gentag 5 timer senere.

Indhold: 15 ml. sprøjte (med en flytbar ring, for akkurat og praktisk dosering).

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Puppy Boost - 15 ml. (ernæringstilskud til nyfødte hvalpe og killinger)
Spørgsmål til produktet
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.