MUSH Vaisto Grøn - Frysetørret BARF - 800 g.

MUSH Vaisto Grøn - Frysetørret BARF - 800 g.

MUSH Vaisto Blå - Frysetørret BARF - 800 g.

MUSH Vaisto Blå, 800 g. - Frysetørret Okse, Kalkun og Laks, et frysetørret BARF fuldfoder til hunde nemt at tage med på rejser, vandreture, udstillinger etc.

Fordi foderet er frysetørret, har det en lav vægt og fylder lidt samtidig med, at fremstillingsmåden bevarer både smag og næringsværdier. Foderet er perfekt til rejser, vandreture, udstillinger mv.

En frysetørret variant af MUSH Vaisto Grøn som er et funktionelt, komplet råfoder

399,00 DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
mush79322fi

MUSH Vaisto Blå, 800 g. - et frysetørret BARF fuldfoder til hunde nemt at tage med på rejser, vandreture, udstillinger etc.

MUSH Vaisto Blå Freeze-Dried (Okse-Kalkun-Laks) er et frysetørret fuldfoder til hunde med samme høje nærings indhold og kvalitet som det frosne råfoder.

Da foderet er frysetørret har det lav vægt og fylder meget lidt, men produktionsmetoden gør at man bevarer smagen og næringsstofferne – perfekt at have med sig på rejser, udstilling, konkurrencer og turer. 

Vaisto Grøn er en frysetørret version af Vaisto grøn frossen BARF. Det er et letfordøjeligt fuldfoder til voksne hunde. Foderet har en god balance af fedtsyrer og passer derfor specielt godt til hunde med hud- eller pelsproblemer

Brugsanvisning:
Tilsæt vand  og lad foderet trække i minimum 5 minutter - så er det klar til servering!

100 gram frysetørret  svarer til 300 gram råfoder.

Ingredienser:
Okse 47 %, (mave, kød, lunge, hjerte, lever, nyre, brusk) kalkun 38% (Kød, ben, brusk) Laks 10% (laks med ben) grøntsager, frugter og olier 5% (broccoli, salat, æble, gulerod, koldpresset solsikkeolie, sæd-dodderolie)

Analyse:
Energi 2338 kj/558 kcal
Råprotein: 42,4 g
Råfedt: 42,5 g
Råaske: 6,8 g
Vand: 5,7 %
Kalcium: 1,8 g
Fosfor: 1,6 g
Råfibre: 2,2 g

Indhold: 800 g.