Acana Adult Small Breed - 6 kg.

På lager
Varenummer
ac-aca015a

ACANA ADULT SMALL BREED - TØRFODER TIL ALLE VOKSNE HUNDE AF SMÅ RACER PÅ 1 ÅR ELLER MERE
• Naturen udviklede hunde som kødædere, biologisk tilpasset en kost rig på varieret kød, samt mindre mængder frugter og grøntsager. Derfor er ACANA Adult Small Breed fyldt med frilands kylling, vildtfangede flyndere og hele redelagte æg, der alle leveres FRISKE i ægte WholePrey™ forhold, fyldt med naturlig saft og kraft.

389,00 kr.
  • Køb 2 for 369,00 kr. pr. stk. og spar 5%
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

ACANA ADULT SMALL BREED - HUNDEFODER TIL ALLE VOKSNE HUNDE AF SMÅ RACER PÅ 1 ÅR ELLER MERE

• Naturen udviklede hunde som kødædere, biologisk tilpasset en kost rig på varieret kød, samt mindre mængder frugter og grøntsager.

• Derfor er ACANA Adult Small Breed fyldt med frilands kylling, vildtfangede flyndere og hele redelagte æg, der alle leveres FRISKE i ægte WholePrey™ forhold, fyldt med naturlig saft og kraft.

• ACANA indeholder ingen korn eller hurtige kulhydrater som ris, tapioca eller kartofler. I stedet er ACANA rig på kødproteiner der styrker din hunds helbred.

• Biologisk Korrekt® ACANA laves i prisvindende køkkener, af Canadas bedste og mest friske ingredienser, og garanterer at holde din hund sund, glad og stærk.


DET HANDLER OM KØDET

Moderne hunde er bygget som deres forfædre og vi mener de også skal spise som dem.

Hvordan ved du om din hunds mad er Biologisk Korrekt®? Det er meget simpelt, bare besvar de tre kød-spørgsmål.

ACANA Adult Small Breed indeholder ingen planteproteins-koncentrater, men i stedet 60% kød – op til dobbelt så meget som de fleste specialfoder.

1/3 af kødet i ACANA er FRISK, hvilket leverer essentielle næringsstoffer i deres mest nærende form, og 2/3 er tørrede, og udgør en naturligt stærk til kilde kød-protein.

ACANA indeholder tre slags frisk kød, i ægte WholePrey™ forhold, der inkluderer kød, organer og brusk, som leverer komplette næringsstoffer naturligt.

    • Frilands kylling – kød, lever, hjerte, nyrer og brusk, fra lokale gårde.
    • Redelagte æg – hele og friske fra lokale præriegårde.
    • Vildtfanget flynder – hele og friske fra North Vancouver Island.

I naturen er der ingen syntetiske foder-tilsætninger, og hunde samt ulve får deres næring udelukkende gennem byttedyrene: muskelkød leverer proteiner; lever, nyrer og kallun leverer vitaminer og mineraler; ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

ZINK | ENESTE TILSÆTNING

ACANA afspejler den naturlige kost ved at bruge kød, organer og brusk i forhold der leverer næringsstofferne naturligt. De friske ingredienser er en koncentreret og naturlig kilde til stort set alle næringsstoffer din hund behøver for at trives. Derfor er næsten alle næringsstofferne i ACANA naturligt forekommende, og IKKE syntetiske.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Acana Adult Small Breed - 6 kg.
Spørgsmål til produktet
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.