Pure Meatsnax - Original & Seaweed kosttilskuds stick

Flere visninger

Pure Meatsnax - Original & Seaweed kosttilskuds stick

SKU:ed-ms-os

59,00 DKK

Pure Meatsnax - Original & Seaweed kosttilskuds stick, udviklet til at give din hund et naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels, kun med naturens egne produkter


Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds er en kosttilskudsstang pakket med 73% oksekød fra irsk græsopdræt samt 2 forskellige sorter af sundt, økologisk tang. Sammen med frisk oksekød spiller tang hovedrollen i denne sunde stang, som er udviklet til at forsyne din hund med naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels.

Indhold: 7 stk. / 90 g.

  • Køb 3 for 53,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Pure Meatsnax - Original & Seaweed kosttilskuds stick, udviklet til at give din hund et naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels

Pure Meat Original Irish Beef & seaweed er en sund kosttilskuds stick med 73% oksekød fra irsk, græsopdrættet kvæg samt 2 håndhøstede, økologiske tangsorter. Udover masser af letfordøjelige proteiner, er denne kosttilskudsstang pakket med naturligt kollagen, som styrker hundens knogler, mobilitet, hud og pels.

Pure Meat Original Irish Beef & Seaweeds er en kosttilskudsstang pakket med 73% oksekød fra irsk græsopdræt samt 2 forskellige sorter af sundt, økologisk tang. Sammen med frisk oksekød spiller tang hovedrollen i denne sunde stang, som er udviklet til at forsyne din hund med naturligt kollagen for god mobilitet, sunde tænder, en elastisk hud og en sund pels. Begge tangsorter, der indgår i denne Pure Meat kosttilskuds stick er håndhøstet i irske farvande. Det økologiske tang tørres nænsomt ved meget lave temperaturer, hvilket sikrer, at denne super food bevarer sine mange fantastiske egenskaber til gavn for din hund. Tang er en af de fødevarer, der indeholder flest forskellige mineraler, og er blandt andet kendetegnet ved følgende:
• Tang indeholder op til 35% protein og er rig på mange forskellige aminosyrer, som er musklernes byggesten. (Hunden har 10 essentielle aminosyrer, som den ikke selv kan syntetisere, men SKAL have via kosten).
• Stort indhold af phytonutrienter såsom flavonoider, cartenoider og polysakkarider, der opretholder et sundt kognitivt og kardiovaskulært helbred.
• Indeholder store mængder Omega 3 og 6
• Indeholder ca. 10 gange mere jern, fosfor, kalcium og magnesium end planter dyrket på landjorden.
• Forsyner hunden med vigtige vitaminer som A, B (inklusiv folat), C og E.
• Herudover bidrager tang med uopløselige, præbiotiske fibre til hundens tarmsystem. Disse fibre fodrer tarmens sunde bakterier, og derved opretholdes en sund tarmflora, som er grundlaget for et velfungerende immunforsvar.

Ingredienser:
Frisk oksekød, irsk tang, oksekollagen.
Pure Meat Snax's kød er produceret af irsk, græsfodret oksekød 73% min, fra kød af høejste kvalitet, med håndhøstede organiske tang og karragenanmos fra uberørte irske atlantiske farvande i det vestlige Irland som betegnes som superfood og indhyllet i en gavnlig kollagenhud. Der er kun anvendt ingredienser der giver en sund fordel til hunden, der bliver ikke brugt kunstige ingredienser af nogen art, kun naturlige ingredienser fra naturens side.

Daglig dosis:
Lille hund (<10 kg)                 ½-1stk. dagligt.
Medium hund (10-25 kg)       1-2 stk dagligt.  
Stor hund (>25 kg)                 2-3 stk dagligt.

Analyse:
Rå protein 58,1%
Råolie / fedt 12,6%
Råfiber 1,0%
Ask 6,7%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 599

Indhold: 7 stk. / 90 g.