Pure Meatsnax - JointAid+

Flere visninger

Pure Meatsnax - JointAid+

SKU:ed-ms-ja+

59,00 DKK

Pure Meatsnax - JointAid+ stick, udviklet til hunde der lider af og er tilbøjelige til at få arthritiske problemer og ledbetændelses inflamationsproblemer....en nem måde at give kosttilskud på


• Pure Meat JointAid+ er blevet udviklet til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få arthritiske problemer og ledbetændelses inflamationsproblemer.
• En kosttilskudsstang med 65% kød, som er udviklet til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få gigtrelaterede mobilitetsproblemer og inflammation på grund af ledbetændelse.
• Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.

  • Køb 3 for 53,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Pure Meatsnax - JointAid+ stick, udviklet til hunde der lider af og er tilbøjelige til at få arthritiske problemer og ledbetændelses inflamationsproblemer

Pure Meat JointAid+ er blevet udviklet til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få arthritiske problemer og ledbetændelses inflamationsproblemer.

Pure Meat JointAid+ kosttilskuds sticks til hunde med nedsat mobilitet
Pure JointAid + er en kosttilskudsstang med 65% kød, som er formuleret til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få gigtrelaterede mobilitetsproblemer og inflammation på grund af ledbetændelse. Hver Pure JointAid+ kosttilskuds stick på 12,8g indeholder følgende aktive hjælpestoffer, som bidrager til en sundere mobilitet:

Hver tyggepind på 12,8 g. indeholder
• Glucosamin: 450 mg.
• MSM: 115 mg.
• Chondroitinsulfat: 225 mg.
• Grønlæbet musling: 115 mg.
• Gurkemeje: 275 mg.
Herudover bidrager hele 4 forskellige, økologiske tangsorter håndhøstet i irske farvande med vigtig kollagen, som er det protein, der indgår i genopbygningen og vedligeholdelsen af brusk, sener og knogler i hundens krop. I stedet for at pakke Pure JointAid+ kosttilskuds sticken ind i en tarm, som det er kutyme, har vi udviklet en hinde bestående af 100% okse-kollagen. Dette er kendetegnende for alle Pure Meat Sticks produkter, fordi netop kollagen virker styrkende på hundens skelet og knogler.

Pure JointAid+ er kosttilskud med masser af kød og sunde botaniske ingredienser
I samspil med de aktive ingredienser, som styrker hundens mobilitet har vi inkluderet en række styrkende botaniske ingredienser, som er kendt for deres antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. I Pure JointAid+ finder du blandt andet følgende anerkendte lægeurter, bukkehorn, rosmarin, yucca og mælketistel.

Der anvendes udelukkende frisk, irsk oksekød fra græsopdrættet kvæg til fremstilling af denne kosttilskuds stick. Det sikrer, at din hund får letoptagelige, rene proteiner fuld af sprudlende smag og aroma, præcis som den helst vil have det. Sidst, men ikke mindst, er Pure håndlavet på Measnax's fabrik i Irland, hvor de nøje har udvalgt ovenstående ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Meatsnax har aldrig brugt og vil heller aldrig bruge kunstige ingredienser eller smagsstoffer af nogen art. Dette er din sikkerhed for et produkt af allerhøjeste kvalitet.

Ingredienser:
Irsk græsopdrættet oksekød 65% min, irsk grøn, brun & rød organisk tang, glukosamin, MSM (methylsulfonylmethan), chondroitin, grønlippet musling, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian , fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser eller smagstoffer af nogen art, Moder Natur ved bedst. Askeindholdet i dette produkt er en afspejling af vores naturlige tangkilde.

Daglig dosis:
Lille hund (<10 kg)                 ½-1stk. dagligt.
Medium hund (10-25 kg)       1-2 stk dagligt.  
Stor hund (>25 kg)                 2-3 stk dagligt.
Eller efter behov.

Analyse:
Råt protein 52,5%
Råolie / fedt 12,3%
Råfiber 1,9%
Ask 11,4%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 331

Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.