Pure Meatsnax - Dental+ kosttilskuds stick (Anti-plak)

Flere visninger

Pure Meatsnax - Dental+ kosttilskuds stick (Anti-plak)

SKU:ed-ms-d+

59,00 DKK

Pure Meatsnax - Dental+ kosttilskuds stick (Oksekød & div. grønt), udviklet til forebyggelse af tand- og tandkødsproblemer hos hunde


• Pure Dental+ er en kødfuld kosttilskudsstang, der understøtter en god og sund mundhygiejne hos din hund. Pure Dental+ bygger på en formel af naturlige, virksomme ingredienser, der hjælper med at beskytte hundens tænder og tandkød imod plakfremkaldende bakterier.
• Udover at højne mundhygiejnen hos din hund og forebygge plak har ingredienserne i Pure Dental+ også en positiv effekt på hundens tarmsystem, blod, hud og pels. Især præbiotika fra håndhøstet, irsk tang understøtter en sund tarmflora, som er alfa og omega for et velfungerende immunforsvar.
• Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.

  • Køb 3 for 53,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Pure Meatsnax - Dental+ kosttilskuds stick (Oksekød & div. grønt), udviklet til forebyggelse af tand- og tandkødsproblemer hos hunde

Pure Meat Pure Dental+ er et 100% naturligt kosttilskud i form af en håndlavet godbids stick til forebyggelse af tand- og tandkødsproblemer hos hunde.

Fodr din hund med Pure Dental+ regelmæssigt for en optimal mundhygiejne
Pure Dental+ er en kødfuld kosttilskudsstang, der understøtter en god og sund mundhygiejne hos din hund. Pure Dental+ bygger på en formel af naturlige, virksomme ingredienser, der hjælper med at beskytte hundens tænder og tandkød imod plakfremkaldende bakterier.

Udover at højne mundhygiejnen hos din hund og forebygge plak har ingredienserne i Pure Dental+ også en positiv effekt på hundens tarmsystem, blod, hud og pels. Især præbiotika fra håndhøstet, irsk tang understøtter en sund tarmflora, som er alfa og omega for et velfungerende immunforsvar. Bukkehorn forsyner din hund med polysakkarider, der er kendt for at sænke mængden af kolesterol i blodet. Herudover indeholder Bukkehorn gode mængder folsyre, jern, selen, kopper, mangan, zink og magnesium.

Pure Dental+ er pakket med oksekød fra græsopdrættet kødkvæg
Sidst, men ikke mindst, består Pure Dental+ af mindst 70% irsk oksekød fra græsopdrættet kødkvæg. Dette sikrer et let fordøjeligt og sundt protein, som er sprængfyldt med smag og vigtige aminosyrer. Den smagfulde kosttilskuds stick er omsluttet af en naturlige hinde af oksekollagen, der understøtter et stærkt skelet og en sund mobilitet hele hundens liv. Vi har kun brugt udvalgte ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Vi bruger ikke og vil aldrig bruge kunstige ingredienser af nogen art, for Moder Natur ved bedst.

Ingredienser:
Irsk græsopdrættet oksekød 71% min. Irsk grøn, brun og rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber nænsomt tærret i en oksekollagenhud for at bibeholde alle de vigtige næringsstoffer. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden, vi bruger ikke og vil ikke bruge kunstige ingredienser af nogen art, for Moder Natur nemlig ved bedst.

Daglig dosis:
Lille hund (<10 kg)                 ½-1stk. dagligt.
Medium hund (10-25 kg)       1-2 stk dagligt.  
Stor hund (>25 kg)                 2-3 stk dagligt.
Eller efter behov.

Analyse:
Råprotein 49,9%
Råolie / fedt 8,9%
Råfiber 3,4%
Ask 7,3%Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 449

Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.