Pure Meatsnax - AntiWorm+ (Anti-orm)

Flere visninger

Pure Meatsnax - AntiWorm+ (Anti-orm)

SKU:ed-ms-aw

59,00 DKK

Pure Meatsnax - AntiWorm+ stick, en kødfuld Kosttilskuds stang, som indeholder en naturlig og potent vermifuge, som er et mix af antiparasitiske ingredienser, der er kendt for at dræbe og udrense orme fra tarmsystemet hos hunde


Pure Meat AntiWorm+ er en stick som indeholder naturlige indholdsstoffer, der kendes for at dræbe og udrense orme fra hundens tarmsystem.


Ingredienserne omfatter blandt andet håndhøstet økologisk rød, brun og grøn tang fra Irland, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn og oregano. Herudover indeholder Pure AntiWorm+ mindst 70% irsk, græsopdrættet oksekød. Dette sikrer et fuldt fordøjeligt og sundt protein, som er sprængfyldt med smag og vigtige aminosyrer. Hele herligheden er omsluttet af en naturlige hinde af oksekollagen, der understøtter et stærkt skelet og en sund mobilitet hele hundens liv.


Fodr din hund med Pure AntiWorm+ regelmæssigt for en optimal fordøjelse
Hvis du leder efter en super sund og funktionel tarmbehandling til optimering af din hunds tarmsystem og tarmflora, er det også sikkert at fodre med Pure AntiWorm+ hver dag.


Det kunne for eksempel være efter en antibiotikakur, ved sart mave eller efter en periode med uregelmæssig afføring eller diarré. Ved regelmæssig fodring med AntiWorm+ forsyner du din hund med vigtige, præbiotiske bakterier fra tang. Herudover virker de styrkende urter i kosttilskuds sticken understøttende på hundens tarm, blod, hud, pels og vitale organer.


Pure AntiWorm+ indeholder kun naturlige ingredienser, der giver din hund en sund fordel. Meatsnax bruger ikke, og har aldrig brugt, kunstige ingredienser af nogen art. Pure Antiworm+ kosttilskuds sticks er håndlavet på egen fabrik i Irland. Dette er din sikkerhed for et kvalitetsprodukt i topklasse!


Pure AntiWorm+ fodringsvejledning
Den daglige fodring med Pure AntiWorm+ afhænger af hundens vægt:
• Hunde under 10 kg. gives ½ - 1 AntiWorm+ stick dagligt.
• Hunde mellem 10 og 25 kg. gives 1-2 AntiWorm+ sticks dagligt.
• Hunde over 25 kg. gives 2-3 AntiWorm+ sticks dagligt.


Du skal fodre med den foreslåede daglige fodermængde 3 dage i træk. Vi anbefaler mindst én fodringscyklus med AntiWorm+ i 3 dage i træk pr. måned for at hjælpe med at holde hundens tarmsystem rent og fri for orme. Afhængigt af hvor slemt hunden er angrebet, kan det dog være nødvendigt med en længere fodringsperiode for at udrydde ormene i tarmen.


Ingredienser:
Irsk græsopdrættet kød fra okse 70% min. Irsk grøn, brun & rød organisk tang, mælketistel, ingefær, mælkebøtte, brændenælde, bukkehorn, oregano, Yucca, rosmarin, timian, fennikel, gurkemeje og sort peber i en oksekollagenhud til at bevare næringsværdien. Vi har kun udvalgt ingredienser, der giver en sund fordel for hunden i alle vores varianter, vi bruger ikke og har aldrig brugt kunstige ingredienser af nogen art, Moder Natur ved nemlig bedst. 
Askeindholdet i dette produkt er en reflektion til vores naturlige tangkilde.

Analyse:
Råt protein 41,4%
Råolie / fedt 9,3%
Råfiber 33%
Ask 20,7%
Fugt (maks.) 15%
Energi Kcal / 100g 285


Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.

  • Køb 3 for 53,00 DKK pr. stk. og spar 11%

Pure Meatsnax - AntiWorm+ stick, en kødfuld Kosttilskuds stang, som indeholder en naturlig og potent vermifuge, som er et mix af antiparasitiske ingredienser, der kendes for at dræbe og udrense orme fra tarmsystemet hos hunde

• Pure Meat AntiWorm+ er en stick som indeholder naturlige indholdsstoffer, der kendes for at dræbe og udrense orme fra hundens tarmsystem.
• Desuden kan den være en sund og funktionel tarmbehandling til hundens tarmsystem og tarmflora.
• Det er blevet så nemt at give hunden denne type kosttilskud / vermifuge, det er nærmest som at give en godbid
• Indhold: 7 stk. / 90 g. pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk.