PSH Bio-Protein Mask (pelskur til hunde)

Ikke på lager
Varenummer
psh-bpm

PSH Bio-Protein Mask er en fantastisk pelskur, der giver fugt og smidighed til pelsen med det samme

Grupperet produkter
Produktnavn
PSH Bio-Protein Mask - 30 ml. - VAREPRØVE
Special Price 13,00 kr. Regular Price 20,00 kr.
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

PSH Bio-Protein Mask, en fantastisk pelskur til hund og kat, der kommes i tør pels og anvendes i mellem vaskene

PSH Bio-Protein Mask er et Leave-in produkt, SKYL IKKE

High-teknologi, høj-udnyttelse, høj koncentration produkt

Den er specielt udviklet til konditionering og pleje af pelse på racer med lang og mellemlang pels, der kræver et silkeagtigt touch og skinnende look.

For racer med kort pels, virker Bio-Protein Mask direkte på kvaliteten og mængden af pels ved at pleje og give glans.

Produktbeskrivelse:
• Den seneste generation af ikke-fedtende silikone kompleks som giver pelsen et silkeagtig touch og uovertruffen glans (silkonen som er anvendt i PSH's produkter er top-kvalitets silikone, som kan skylles ud med vand).
• En multi-vitamin og protein kompleks, der indeholder en blanding af B-Vitaminer og Biotin booster. Denne blanding høj aktive fugtighedsgivende ingredienser stimulerer produktionen af pels. Keratin styrker pelsstrået og modvirker for tidligt pelstab.

Det beskytter mod UV-stråler, udskyder ændringer i farve og gulfarvning af pelsen som følge af overeksponering fra sol og vejrforhold.

Bio-Protein Mask konditionerer og forhindrer filter, hvilket gør børstning lettere. Den kan specielt anbefales til hunde med lang eller mellemlang pels, idet den giver en fantastisk elasticitet.

Den bløde allergivenlige vandmelon parfume fjerner dårlig lugt, og giver i stedet din hund en behagelig duft.

Vejledning:
• Påfør efter badning på fugtigt eller håndklædetør pels. Den kan også bruges på helt tør pels. Fordel BIO PROTEN MASK jævnt over hundens pels i pelsens vokseretning og masser let. SKYL IKKE. Børst som sædvanlig med eller uden varmekilde. Den skal ikke skylles ud, da det er et efterbehandling produkt
• Dette produkt kan bruges direkte på hundens pels ved at komme det let i pelsen ved at anvende fingerspidserne til påføring eller fortyndes som følger: 1 del Bioprotein Silk Mask til 2 dele vand. Spray eller anvende jævnt som tidligere nævnt. Skal ikke skylles ud.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:PSH Bio-Protein Mask (pelskur til hunde)
Spørgsmål til produktet
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.