• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Udredning, pleje og styling

Udredning, pleje og styling af hunde

Når det kommer til udredning, pleje og styling af hundens pels, forhandler vi et bredt udvalg af produkter, der bidrager til hundens overordnede sundhed og velvære. Vi er sikre på, at du vil finde udvalget inspirerende, uanset om du er på udkig efter plejeprodukter til konditionering, forebyggelse og behandling af hud, pels, poter eller andet. Vi har udvalgt anerkendte producenter som Plush Puppy, Anibio, Pet Silk, #1 All Systems, Show Tech, Biogroom, Eye Envy og Panagenic, som alle lever op til vores høje kvalitetsstandarder. Se nærmere på vores skønne hundeprodukter til udredning, pleje og styling lige her.

Udredning, pleje og styling
Faldende orden

98 varer

pr. side
 1. B&B Sølvvand
  Rating:
  0%
  Priser fra 119,00DKK
 2. -70%
  WOW Factor Anti-Stat (refill) - 3,8 l.
  Rating:
  0%
  Regular Price 899,00DKK Special Price 270,00DKK
 3. PSH Argan Oil Serum (olie til hunde)
  Rating:
  0%
  Regular Price 189,00DKK Special Price 122,85DKK
 4. -50%
  PSH Glow - Ultimate Finish (anti-stat og glansspray)
  Rating:
  0%
  Regular Price 199,00DKK Special Price 99,50DKK
 5. PSH Two Phase Conditioner (intens fugtighedsgivende)
  Rating:
  0%
  Regular Price 199,00DKK Special Price 129,35DKK
 6. PSH Body & Hair Volumizer (volumenspray)
  Rating:
  0%
  Regular Price 199,00DKK Special Price 129,35DKK
 7. PSH Volume Mousse Xpand
  Rating:
  0%

  Startende fra 57,85DKK

 8. Plush Puppy - FAST
  Rating:
  0%

  Startende fra 249,00DKK

 9. Plush Puppy Seabreeze Oil
  Rating:
  0%

  Startende fra 249,00DKK

 10. -50%
  #1 All Systems | Hair Apparent - 355 ml.
  Rating:
  0%
  Regular Price 149,00DKK Special Price 75,00DKK
 11. K9 Aloe Vera Silk Shine
  Rating:
  0%

  Startende fra 129,00DKK

 12. K9 Aloe Vera Nano Mist
  Rating:
  0%

  Startende fra 119,00DKK

 13. K9 Aloe Vera Crisp Mist
  Rating:
  0%

  Startende fra 129,00DKK

Faldende orden

98 varer

pr. side

Produkter til udredning, pleje og styling af hundens pels

Du finder alt i udredning, pleje og styling til hunden lige her i udvalget, som byder på gode priser og høj kvalitet. Du kan nemt navigere i sortimentet og finde frem til det, du søger, ved at benytte filtreringssystemet til venstre på siden. Her kan du sortere udvalget ud fra producenter, priser og egenskaber. Måske er du på udkig efter et dybdegående plejeprodukt eller en plejende pelskur, der giver smidighed og fugt til alle pelstyper korte såvel som lange? Eller drømmer du om en fugtighedsgivende behandling til tørre poter og tør hud? Du kan også finde helende eller kløstillende produkter, som giver fantastisk lindring til irriteret hud og hudlidelser. Til udstillingshunde og showhunde forhandler vi et stort udvalg af stylingsprodukter, der fokuserer på volumen, glans og hold i pelsen. Så hvis du skal på hundeudstilling og gerne vil finde stylingsprodukter, pelsolie, farveforbedringsspray, antistatisk spray eller lignende, som fremhæver farver, giver shine og modvirker filtret pels, så er dette udvalg af produkter til udredning, pleje og styling lige noget for dig, vi er i øvrigt normalt repræsenteret med stand på de store DKK udstillinger.

Skab den bedste rutine for udredning, pleje og styling

Vores udredningsprodukter er ideelle til hunde med mellemlang eller lang pels, der har en tendens til at filtre. De tilfører ekstra fugtighed, blødhed og elasticitet til pelsen, som gør det nemmere og mere behageligt for både hund og ejer, når den skal børstes. Din hund vil helt sikkert takke dig for at sætte dig ind i udredning, pleje og styling af pels. Den rette rutine og de rigtige produkter kan gøre underværker for hundens velbefindende. Udvalget her på siden er meget bredt og varieret, og du kan også finde allergivenlig parfume, solbeskyttelse og lækker pelsolie, der beskytter og genopbygger. Her på webshoppen har vi mange års erfaring med udredning, pleje og styling af hundepels, og vi sidder altid klar ved telefon +45 48 47 12 14 og mail psp@pitstoppets.dk for at vejlede dig omkring vores sortiment. Sammen finder vi de helt rigtige produkter til din hunds behov, uanset om det gælder udredning, pleje eller styling.