• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Mund, ører, øjne, skæg og poter

Hundepleje til mund, ører, øjne, skæg og poter

I denne kategori finder du alt det nødvendige pote- og ansigtspleje til hunden. Udvalget byder på produkter til øjen- og skægpleje, ørepleje, næsepleje, mundhygiejne og potepleje, der egner sig til enhver race. Uanset din hunds individuelle behov kan du finde plejeprodukter her på siden, der behandler, forebygger og afhjælper gener, så din hund kan føle sig frisk og veltilpas. Vores priser er som altid skarpe, så du kan med sikkerhed gøre en god handel på pote- og ansigtspleje til hundens mund, ører, øjne, skæg og klør lige her på siden.

Subcategories

Mund, ører, øjne, skæg og poter
Faldende orden

90 varer

pr. side
 1. PSH Health Care - Eye Cleaner (hundeøjenrens)
  Rating:
  0%
  Regular Price 139,00DKK Special Price 90,35DKK
 2. PSH Health Care - Nose Balm (snude/næsecreme)
  Rating:
  0%
  Regular Price 139,00DKK Special Price 90,35DKK
 3. Whimzees Puppy - Tandrensere til hvalpe
  Rating:
  0%
  Priser fra 39,00DKK
 4. Whimzees - Tandbørster - Tandrensere til hunde
  Rating:
  0%
  Priser fra 89,00DKK
 5. Whimzees - Alligator - Tandrensere til hunde
  Rating:
  0%
  Priser fra 99,00DKK
 6. Petosan Silent Power - Børstehoveder (2 stk.)
  Rating:
  0%
  Priser fra 79,00DKK
 7. Whimzees Stix - Tandrensere til hunde
  Rating:
  0%
  Priser fra 99,00DKK
 8. B&B Sølvvand
  Rating:
  0%
  Priser fra 119,00DKK
 9. No more tear stains
  Rating:
  0%

  Startende fra 89,00DKK

 10. Eye Envy Pudder
  Rating:
  0%

  Startende fra 179,00DKK

 11. Anibio Tandstensfri
  Rating:
  0%

  Startende fra 136,00DKK

Faldende orden

90 varer

pr. side

Alt i pote- og ansigtspleje til mund, ører, øjne, skæg og klør

Når det kommer til pote- og ansigtspleje, er der mange ting, man som hundeejer kan gøre for at hjælpe hunden med at være både hygiejnisk, glad og sund. Indenfor mundhygiejne fører vi adskillige produkter såsom tandbørster, tandplejesæt, tandpasta, tandrensere, fingertandbørster og tandstensfjernere, som bidrager til sunde tænder og god ånde. Afhængigt af race kan der også være et vigtigt arbejde i at trimme hundens klør og klippe pelsen omkring poterne til, og til det formål kan du finde effektive og prisvenlige klotange, klosakse og potesakse. Til hunde, der ikke bryder sig om at få klippet negle, kan man med fordel overveje en neglefil eller en elektrisk neglesliber, som blidt, men effektiv, sliber hundens negle ned uden at have et højt støj- og vibrationsniveau. På den måde kan pote- og ansigtspleje blive en god oplevelse for alle.

Giv din hund den bedst mulige pote- og ansigtspleje 

Her i kategorien med pote- og ansigtspleje kan du også se nærmere på en øretang til rensning af ørehårerne og et hav af forskellige rensningsprodukter, renseservietter, ørepudder og øredråber, som fjerner og forebygger snavs, støv, ørevoks og andre fremmedlegemer i ørene. Vi forhandler også de ultimative produkter til skånsom fjernelse og forebyggelse af tårestriber og misfarvninger i pelsen. Til dig, der har en showhund eller udstillingshund, fører vi misfarvningskits, dækkefarve, ansigtsshampoo, øjenrens, tårestifter, farvecreme og pudderbørster, så din hund kan blive klar til show. Uanset din hunds behov eller problemstillinger tror vi på, at du kan finde pote- og ansigtspleje, der hjælper den på vej, her i kategorien. Døjer hunden eksempelvis med ømme og beskadigede poter eller tør snude? Så findes der heldigvis beskyttende salver og cremer her på siden, som virker nærende og gendanner hudens naturlige fugtbalance. Vores mange forskellige cremer til hunden hjælper ikke kun på tørhed, men også på sår, revner og irriteret hud. Kig nærmere på pote- og ansigtspleje til hundens mund, ører, øjne, skæg og klør lige her, hvor vi som altid tilbyder hurtig og fragtfri levering ved alle køb over 499 kr.