• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Hundeshampoo

Hundeshampoo

Hos os finder du et bredt udvalg af hundeshampoo til forskellige racer og pelstyper. Mange af vores produkter er organiske, parabenefri og silikonefri, og nogle fås endda med økologiske ingredienser. Vores egen erfaring med pelspleje og grooming af hunde er livslang, og vi fører kun produkter, som vi selv vil anvende. Vi hjælper dig hellere end gerne med at vælge den perfekte hundeshampoo, der rengør, bevarer og optimerer din hunds hud og pels.

Hundeshampoo
Faldende orden

Varer 1-100 af 117

Side
pr. side
 1. -20%
  Pet Silk Flea and Tick Shampoo - 9,5 l.
  Rating:
  0%
  Regular Price 1.339,00DKK Special Price 1.071,20DKK
 2. -50%
  #1 All Systems | Smoothing Keratin Shampoo - 946 ml.
  Rating:
  0%
  Regular Price 209,00DKK Special Price 105,00DKK
 3. K9 Strip off shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 109,00DKK

 4. K9 Aloe Vera Shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 109,00DKK

 5. K9 Crisp Texture Shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 109,00DKK

 6. K9 Whiteness Shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 119,00DKK

 7. K9 Blackness Shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 119,00DKK

 8. K9 Copperness Shampoo
  Rating:
  0%

  Startende fra 119,00DKK

Faldende orden

Varer 1-100 af 117

Side
pr. side

Hundeshampoo er vigtig for din hunds velbefindende

Her på siden forhandler vi hundeshampoo til ethvert formål og behov. Uanset race og pelslængde kan du finde en passende hundeshampoo her hos PitStop for Pets, der giver din hund den pelspleje, som den behøver for at føle sig sund og veltilpas. Du kan med fordel bruge webshoppens smarte filtreringsfunktion, som er opdelt efter produktegenskaber såsom hvalp, anti-krøl, sensitiv, dybderensende, parfumefri og meget mere. Dermed kan du nemt finde en god og brugervenlig hundeshampoo, som er mild, effektiv og kan anvendes til alle pelstyper, eller en special shampoo, der arbejder fokuseret med krøllet pels, lang pels, hård pels, hvid pels, mørk pels eller dybderens. Vores dybderensende hundeshampooer renser grundigt og fjerner alverdens former for snavs, produkter og lignende. Vi forhandler også mange shampooer, der er udviklet specielt til udstillingshunde, hvor man eksempelvis ønsker en naturlig, fin og blød pels med ekstra volumen. Vi er overbeviste om, at du kan finde en hundeshampoo, der opfylder alle din hunds specifikke behov, lige her i kategorien.

Søger du en hundeshampoo, der bringer naturlig blødhed tilbage til beskadiget og tør pels? Mange af vores shampooer arbejder med naturlige ingredienser som manuka honning, aloe vera, arganolie, olivenolie og tea tree olie, som er særligt fugtgivende, beroligende, helbredende og nærende til både kort, lang, fin og krøllet pels. Til din langhårede hunderace vil du måske foretrække en af vores fugtighedsgivende og blødgørende shampooer, der gør børstning nemmere og mere behagelige for både hund og ejer. Hvis din hund lider af hudgener eller er særligt sensitiv, kan du med fordel tage et nærmere kig på vores store udvalg af mild og allergivenlig hundeshampoo, der er udviklet til at have en helbredende og beroligende effekt. Se nærmere på udvalget lige her, som også byder på tilbehør og udstyr som badesvampe, vaskehandsker, pumper, mikseflasker, sprayflasker, håndklæder, trimmeforklæder, prøveflasker, rejseflasker og rejsesæt, som er mindre portioner af dine favoritprodukter, som du nemt kan have med på farten.