• Fri fragt over kr. 499,-
  • Hurtig levering
  • Høj kundeservice
  • Stort udvalg og høj kvalitet

Rigtig Hundemad

Rigtig Hundemad

Hos Rigtig Hundemad arbejder man ud fra den optik, at hunde ikke er født til at spise tørfoder. De producerer deres hundemad ud fra BARF-fodringsmetoden, som er tilpasset hundens behov. BARF står for Biologically Appropriate Raw Food Diet, og derfor laves BARF-foder blandt andet af råt kød, frisk indmad og fisk. Tag et nærmere kig på vores brede udvalg af hundefoder fra Rigtig Hundemad lige her.

Rigtig Hundemad
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side

Rigtig Hundemad følger BARF-metoden

Ligesom vi mennesker skal spise sundt og varieret, skal vores firbenede venner selvfølgelig også tilbydes de samme muligheder. Derfor finder du i vores sortiment et stort udvalg af kvalitetsfoder fra Rigtig Hundemad, som følger den populære BARF-fodringsmetode. Her tages der udgangspunkt i de behov, hunden har fra naturens side, og foderet består derfor af friskt frossent kød. Samtidig har Rigtig Hundemad også har fokus på ansvarlig produktion – både i forhold til selve kødet, men også transporten og opbevaringen heraf. Kødet stammer fra slagtedyr, som er slagtet til menneskeernæring, og det transporteres direkte til fabrikken, så det stadig er friskt, når det fryses ned. Foderet laves på den måde af produkter, der er til overs fra fødevareindustrien, og både fabrikken og frostlageret drives desuden af solceller.

Bredt udvalg af råfoder fra Rigtig Hundemad

Vores brede sortiment byder på grofthakket og løsfrosset oksekød, kyllingekød, andekød, hestekød, lammekød, indmad, kallun, laks og meget andet fisk, vildt og fjerkræ. Du kan købe din foretrukne type kød og selv blande din egen hundemad, eller du kan tage et nærmere kig på vores mixede fodervarianter. Vi forhandler også kødben såsom oksebrystben og oksetværribben, som er bløde, lækre og nemme at tygge for din hund. Vores foder fra Rigtig Hundemad kommer i forskellige størrelser heriblandt 500 g og 2 kg, så der skulle gerne være en vægt til ethvert behov og formål. Vær opmærksom på, at vores råfoder fra Rigtig Hundemad kun kan købes i vores butik i Hillerød, da vi ikke sender foder på frost. I vores skønne forretning står vi klar til at modtage dig og samtidig svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have om sortimentet af råfoder fra Rigtig Hundemad. Husk, at vi tilbyder mængderabat på vores Rigtig Hundemad foder på 10 %, hvis du køber mellem 10-24,9 kg, og på 15 %, hvis du køber over 25 kg.