• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Hundemad og Godbidder

Hundefoder

Hundefoder er en tillidssag, og her hos Pitstop for pets har vi gjort vores ypperste for at udvælge den bedste hundemad på markedet. Her på siden finder du således udelukkende hundefoder fra anerkendte brands, og vi forhandler både tør- og vådfoder, BARF, godbidder og tilskudsfoder lavet på udvalgte råvarer. Se hele udvalget herunder.

Subcategories

Hundemad og Godbidder
Faldende orden

Varer 1-100 af 445

Side
pr. side
 1. -24%
  Companion Soft fillet - Oksekallun
  Rating:
  0%
  Regular Price 25,00DKK Special Price 19,00DKK Priser fra 12,50DKK
 2. NYHED
  Valhalla Economy+ Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  Rating:
  0%
  Priser fra 50,00DKK
 3. NYHED
  Valhalla Fresh Thor (hundemad til hvalp og voksen)
  Rating:
  0%
  Priser fra 50,00DKK
 4. NYHED
  Valhalla Fresh Frej (hundemad til hvalp og voksen)
  Rating:
  0%
  Priser fra 50,00DKK
 5. -20%
  Livets Olie - Hørfrø olie (BBD 03/2023)
  Rating:
  0%
  Regular Price 119,00DKK Special Price 95,20DKK
Faldende orden

Varer 1-100 af 445

Side
pr. side

Giv din hund det mest optimale hundefoder

Som du kan se her på siden, har vi et stort og varieret udvalg af hundefoder, og det er på ingen måde tilfældigt udvalgt. Her hos Pitstop for pets har vi nemlig mange års erfaring med at udvælge hundefoder og rådgive vores kunder i forhold til valget af den helt rigtige type. Du kan dermed se vores udvalg som et udtryk for, hvad der i vores optik er markedets bedste muligheder for hundemad. Når det er sagt, er alle hunde forskellige, og det kan være svært at navigere i de mange typer og brands. Du er altid velkommen til at besøge os i vores butik i Hillerød og få råd og vejledning om hundefoder. Som alternativ kan du kontakte os på telefon 48 47 12 14 eller skrive en mail til psp@pitstoppets.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Forkæl din hund med lækre godbidder og hundemad

Vi har delt vores sortiment op i kategorier, så det er nemmere for dig at finde frem til den type hundefoder, som du søger. Er du for eksempel på udkig efter BARF - Bone and Raw Food - kan du altid se hele udvalget her på siden, men du kan kun købe det i vores fysiske butik i Hillerød. Det skyldes, at der her er tale om en type hundemad, som skal opbevares korrekt hele tiden. Den består nemlig af store mængder kød, hvilket også er en af grundende til, at din hund med sikkerhed vil elske dig for det valg!

Du finder også adskillige typer af hundefoder i vores sortiment – herunder tørfoder, vådfoder, godbidder og tilskud fra markedets bedste brands. Når det gælder tilskudsfoder til din hund, anbefaler vi, at du kun køber ind i samråd med os eller en ekspert. På den måde sikrer du, at du foretager det rigtige valg. Lægger du desuden din bestilling inden kl. 14 på hverdage, sender vi den afsted samme dag, og køber du for over 499 kr., får du tilmed gratis fragt!