• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Hundetøj

Hundetøj

Er du på udkig efter hundetøj i høj kvalitet, så finder du et kæmpe udvalg her hos PitStop for Pets! Vi forhandler både løbetidsbukser til hunhunde, mavebånd til hanhunde, butterflys, sweatre, vinterjakker, halskraver, hundestøvler og meget mere. Her på siden finder du dermed hundetøj til alle hunderacer i fine design.

Hundetøj
Faldende orden

28 varer

pr. side
 1. Trixie Løbetidsbukser
  Rating:
  0%

  Startende fra 39,00DKK

 2. Dogman Løbetidsbukser
  Rating:
  0%

  Startende fra 20,00DKK

 3. Disposable Male Wraps (Engangs mavebånd til hanhunde)
  Rating:
  0%
  Priser fra 79,00DKK
 4. Disposable Diapers (Engangsble til hunhunde)
  Rating:
  0%
  Priser fra 89,00DKK
 5. Mundkurv i nylon, sort
  Rating:
  0%

  Startende fra 89,00DKK

 6. NYHED
  Trixie Vimy hunde regnjakke
  Rating:
  0%
  Priser fra 239,00DKK
 7. BUSTER vinterjakke - Sort
  Rating:
  0%

  Startende fra 199,00DKK

Faldende orden

28 varer

pr. side

Hundetøj i høj kvalitet - klæd din hund godt på

Lige så snart temperaturerne falder, og vi måske endda når frostgraderne, er der en lang række hunde, som får brug for hjælp i form af hundetøj. Hvalpe er én ting - de skal naturligvis skærmes for lange gåture i det kolde vejr - men det er altså også vigtigt at have fokus på de større hunde. Her hos PitStop for Pets har vi et stort udvalg af hundetøj, som kan holde din hund varm i den kolde tid - uanset størrelse og race. Se blandt andet vores vinterjakker til hunde. Vinterjakkerne er behagelige at have på, nemme at få af og på, og vigtigst af alt holder de din hund varm. Er det knap så koldt, er vores hundesweatre måske den helt rette løsning for dig og din hund.

Vi forhandler også kvalitetstøj til hunde med mere praktiske funktioner. Se bland andet vores forskellige halsrør og halskraver, der blandt andet holder hundens lange ører væk fra både vand- og foderskålen. I udvalget af hundetøj findes også hundestøvlerne, som er helt optimale til at beskytte poterne ved skader eller sår.

 

Hundetøj med fokus på hygiejne og komfort

Når vi har at gøre med hundetøj, kommer vi ikke uden om hygiejneløsninger som løbetidsbukser og mavebånd til hanhunde. Her er vi hos PitStop for Pets i høj grad også leveringsdygtige. På siden herover finder du nemlig både løbetidsbukser, indlæg til løbetidsbind, mavebånd til hanhunde - både til engangsbrug og med mulighed for at genbruge. Uanset hvilken type hundetøj du er på udkig efter, er der altså gode chancer for at finde det her hos os. Kvaliteten er i top, og du har rig mulighed for at vælge en løsning, som passer lige præcis til din hund, dens størrelse og den race.