• Fri fragt over kr. 499,-
 • Hurtig levering
 • Høj kundeservice
 • Stort udvalg og høj kvalitet

Hundesnor

Hundesnor

Der findes et væld af forskellige slags hundesnore på markedet, og hver type giver både dig og din hund unikke muligheder. Derfor har vi samlet et bredt og varieret udvalg heraf hos PitStop for Pets, så du har de bedste forudsætninger for at finde en hundesnor, der passer til både din hund og den måde, som I foretrækker at gå tur på. Har du mulighed for at lade hunden løbe mere frit – selvom den stadig skal være i snor – så er det værd at overveje en lang snor, men du vil altid have mere kontrol med en af de korte typer. Se alle de forskellige varianter, og læs mere om dem her nedenfor.

Hundesnor
Faldende orden

40 varer

pr. side
 1. -25%
  Curli Stretch Comfort førerline-M-Rød Floral
  Rating:
  0%
  Regular Price 169,00DKK Special Price 126,50DKK
 2. -25%
  Curli Stretch Comfort førerline-M-Grøn Floral
  Rating:
  0%
  Regular Price 169,00DKK Special Price 126,50DKK
 3. Tre Ponti Førerline
  Rating:
  0%

  Startende fra 188,30DKK

 4. NYHED
  Waudog - Soft - Førerline i læder
  Rating:
  0%
  Priser fra 299,00DKK
 5. -50%
  NYHED
  Waudog - Soft - Førerline i læder - 13 mm. - Brun
  Rating:
  0%
  Regular Price 599,00DKK Special Price 299,00DKK
 6. -50%
  NYHED
  Waudog - Soft - Førerline i læder - 13 mm. - Sort
  Rating:
  0%
  Regular Price 599,00DKK Special Price 299,00DKK
 7. -50%
  NYHED
  Waudog - Soft - Førerline i læder - 18 mm. - Brun
  Rating:
  0%
  Regular Price 599,00DKK Special Price 299,00DKK
 8. -50%
  NYHED
  Waudog - Soft - Førerline i læder - 18 mm. - Sort
  Rating:
  0%
  Regular Price 599,00DKK Special Price 299,00DKK
 9. -10%
  Flexi Line - Rød New Classic - 3 m. - XS
  Rating:
  0%
  Regular Price 89,00DKK Special Price 80,00DKK
 10. Flexi Line New Neon m. bånd - Sort/Neon
  Rating:
  0%
  Priser fra 139,00DKK
 11. Flexi Hundeline - Giant m. neonbånd og blødt greb
  Rating:
  0%
  Priser fra 329,00DKK
Faldende orden

40 varer

pr. side

Hundesnore i et væld af forskellige varianter

Med årene er der blevet udviklet en masse forskellige slags hundesnore på baggrund af særlige behov og de specifikke områder – både natur- og aktivitetsmæssigt – som de benyttes i. Vi har samlet et udvalg af det  bedste, som markedet har at byde på, og derfor finder du her hos Pitstop for pets både førerliner,  dressurliner, retrieverliner, flexliner og sporliner, der hver især giver forskellige muligheder på gåturen.

Førerliner og flexliner er nok de mest almindelige, da du hermed får hhv. en helt almindelig, kort hundesnor  og en snor med fleksibel længde, der spoler ind i et håndtag. Dessurlinen er en blanding af de to, der giver  hunden stor bevægelsesfrihed, selvom den designmæssigt minder mere om den traditionelle hundesnor –  bære længere. Det samme kan også siges om sporlinen, der – i lighed med flexlinerne – har en rækkevidde  på helt op til 10 meter. Retrieverlinen er imidlertid noget helt for sig selv, da dens smarte design  overflødiggør brugen af halsbånd. Her får man halsbånd og hundesnor i ét, og retrieverlinen er både nem at  give hunden på og tage af igen. Dette er også den primære ide med designet, hvilket også gør linetypen  velegnet til sportsaktiviteter og jagt.   

I tillæg til udvalget af de mange forskellige hundesnore og -typer forhandler vi også en række alternativer og  tilbehør hertil. Dette gælder både koppelliner, som gør det muligt at gå med flere hunde samtidig,  løbebælter med snor til hunden, lineholdere og multibokse til både poser og godbidder, der kan hænges i  snoren.

Hundesnore i smarte og stilrene design

Ikke nok med at hundesnorene findes i et væld af forskellige længder og udformninger, så findes de også i  en række materialer, der spænder lige fra nylon og polyester til læder. Disse materialer er i høj grad med til  at bestemme snorens visuelle design, men de giver også flere praktiske fordele. Hvor læderet er mere  komfortabelt at holde på, så er nylonen stærkere. Derfor er flere af lædersnorene også forstærket med en  nylon-kerne. Mange af producenterne bag de individuelle produkter laver desuden også halsbånd, og flere  af dem kan findes i vores sortiment. Køber du både halsbånd og hundesnor her hos os, har du dermed  mulighed for at matche produkterne i forhold til design og farve.