Orijen Small Breed - 4,5 kg.

Flere visninger

Orijen Small Breed - 4,5 kg.

SKU:oj-sb-4.5

389,00 DKK

ORIJEN SMALL BREED, HUNDEFODER TIL HVALPE OG VOKSNE HUNDE AF SMÅ RACER, ET WHOLEPRAYTØRFODER HVOR DER ER ANVENDT MEGET HØJT INDHOLD AF FERSK KØD I PRODUKTET / KORNFRI OG GLUTENFRI


KALKUN, FJERKRÆ, FISK, ÆG

GRØNTSAGER, FRUGTER, URTER KORN, KARTOFFEL, TAPIOCA, PLANTEPROTEINS-KONCENTRATER

  • Køb 2 for 366,00 DKK pr. stk. og spar 6%

ORIJEN SMALL BREED, HUNDEFODER TIL DE SMÅ RACER, ET WHOLEPRAYTØRFODER HVOR DER ER ANVENDT MEGET HØJT INDHOLD AF FERSK KØD I PRODUKTET / KORNFRI OG GLUTENFRI

85% KALKUN, FJERKRÆ, FISK, ÆG 15%GRØNTSAGER, FRUGTER, URTER KORN, KARTOFFEL, TAPIOCA, PLANTEPROTEINS-KONCENTRATER ORIJEN SMALL BREED er et lækkert fuldfoder til både hvalpe og voksne hund af små racer, foderpillen er lille og meget smagfuld, så der er noget til den kræsne hund

• FRISKE FRITGÅENDE KALKUN OG KYLLING, REDE-LAGTE ÆG OG VILDFANGNE FISK er indholdet i Orijen SMALL BREED

Med 39% nærende proteiner, og begrænsede glykæmiske kulhydrater, sikrer ORIJEN at hunde ernæres i overensstemmelse med deres evolutionære og biologiske behov.

• Ulig noget andet hundefoder, er hele 2/3 af kødet i ORIJEN FRISK (nedkølet, ingen konserveringsmidler), eller RÅ (lynfrosset, ingen konserveringsmidler), hvilket også inkluderer de første 11 ingredienser.

• 1/3 af kødet er lufttørret ved 90°C, lavet af frisk kalkun, kylling og fisk, hvilket udgør koncentrerede kilder til rigt nærende proteiner.

• Næringsrige WholePrey™ forhold af frisk kød, organer og brusk plus friske hele fisk og friske æg, udgør en naturligt stærk kilde til stort set alle næringsstoffer din hund behøver.

• Ingredienser som frysetørret kyllinge- og kalkunlever styrker smagen naturligt, og gør ORIJEN delikat selv for de mest kræsne spisere.

Analyse:
Råprotein 39 %
Råfedt 18 %
Fibre 4 %
Råaske 9 %
Kalcium 1,2 %
Fosfor 0,9 %
Omega-6  2.8 %
Omega-3  0.5 %
DH
A 0.2 %
EPA 0.2 %
Glucosamine 800 mg/kg
Chondroitin 700 mg/kg