Acana Puppy Large Breed - 11,4 kg.

På lager
Varenummer
ac-plb11.4

ACANA PUPPY LARGE BREED - TØRFODER TIL HVALPE DER VEJER MERE END 25 KG FULDT UDVOKSET
Hvalpe af store racer har bedst af en kost der både er rig på kød og protein til at udvikle musklerne, og indeholder begrænsede mængder kulhydrater og kalorier, for at kontrollere kropsvægten og reducere stress på de udviklende led og knogler

639,00 kr.
  • Køb 2 for 607,00 kr. pr. stk. og spar 5%
- +
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

ACANA PUPPY LARGE BREED - HUNDEFODER TIL HVALPE DER VEJER MERE END 25 KG FULDT UDVOKSET

Hvalpe af store racer har bedst af en kost der både er rig på kød og protein til at udvikle musklerne, og indeholder begrænsede mængder kulhydrater og kalorier, for at kontrollere kropsvægten og reducere stress på de udviklende led og knogler

• Gives til hvalpe/unghunde op til 15-24 måneders alderen

• Derfor er ACANA Puppy Large Breed fyldt med frilands kylling, vildtfanget flynder og redelagte æg, alt sammen leveret FRISK i ægte WholePrey™ forhold.

• ACANA indeholder ingen korn eller hurtige kulhydrater som ris, tapioca eller kartofler. I stedet er ACANA rig på kødproteiner der styrker muskelmassen.

• Biologisk Korrekt® ACANA laves i vores prisvindende køkkener, af Canadas bedste og mest friske ingredienser, og garanterer at holde din hvalp sund, glad og stærk

 DET HANDLER OM KØDET

Moderne hvalp er bygget som deres forfædre og vi mener de også skal spise som dem.

 

Hvordan ved du om din hvalps mad er Biologically Appropriate™? Det er meget simpelt, bare besvar de tre kød-spørgsmål.

ACANA Puppy Large Breed indeholder ingen planteproteins-koncentrater, men i stedet 70% kød – op til dobbelt så meget som de fleste specialfoder.

1/3 af kødet i ACANA er FRISK, hvilket leverer essentielle næringsstoffer i deres mest nærende form, og 2/3 er tørrede, og udgør en naturligt stærk til kilde kød-protein.

ACANA indeholder tre slags frisk kød, i ægte WholePrey™ forhold, der inkluderer kød, organer og brusk, som leverer komplette næringsstoffer naturligt.

    • Frilands kylling – kød, lever, hjerte, nyrer og brusk, fra lokale gårde.
    • Redelagte æg – hele og friske fra lokale præriegårde.
    • Vildtfanget flynder – hele og friske fra North Vancouver Island.

I naturen er der ingen syntetiske foder-tilsætninger, og hvalp samt ulve får deres næring udelukkende gennem byttedyrene: muskelkød leverer proteiner; lever, nyrer og kallun leverer vitaminer og mineraler; ben og brusk leverer kalcium og fosfor.

ZINK | VORES ENESTE TILSÆTNING

ACANA afspejler den naturlige kost ved at bruge kød, organer og brusk i forhold der leverer næringsstofferne naturligt. De friske ingredienser er en koncentreret og naturlig kilde til stort set alle næringsstoffer din hvalp behøver for at trives. Derfor er næsten alle næringsstofferne i ACANA naturligt forekommende, og IKKE syntetiske.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Acana Puppy Large Breed - 11,4 kg.
Spørgsmål til produktet
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.