Livets Olie (Oil of Life) - Standard

Ikke på lager
Varenummer
ds-0001

Oil of Life / Livets Olie - Standard. Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

Så nu anbefales standardolien til dyr. Olien indeholder kæmpenatlys, hvilket giver endnu mere hjælp til at få muskler og led til at bevæge sig.
Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

209,00 kr.
BESKRIVELSE
BEDØMMELSER
Spørgsmål til produktet

Oil of Life / Livets Olie - Standard anvendes til dyr og mennesker. Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

Så nu anbefales standardolien dyr, den væsentligste forskel på de to olietyper var at olien til mennesker indeholder mere af kæmpenatlys, hvilket blot giver endnu mere hjælp til at få muskler og led til at bevæge sig.

Olierne er absolut koldpressede, ikke over 30°C og er ekstra jomfruolier, uraffinerede og har dermed den højeste kvalitet, længste holbarhed og er den ultimative nr. 1 på markedet.

Livets Olie - de livsvigtige fedtsyrer (EFA) kan ikke dannes i vor krop, men skal tilføres via vor mad og når denne er indeholder nok af disse fedtsyrer, er vi nødt til at supplere madens manglende indhold af fedtsyrer, med tilskud af rene, uraffinerede fedtsyrer

Olien er økologisk med rødt/hvidt Ø-mærke, EU-økomærke. Aftappet og emballeret under farmaceutisk kontrol i Danmark

Livets olie omdannes i kroppen til protaglandiner, de vigtige hormonstoffer prostaglandiner E1 og E3, som blandt andet er grundlaget for det gode kolesterol HDL

Fedtsyrenes grundlæggende funktion er deres påvirkning og beskyttelse af kroppens celler, de blødgører og holder cellevægge og cellemembraner elastiske, stærke og optimale for den livsvigtige cellefunktion, samt er vigtig for fysisk og synlig aldring for alle

Livets olie/Oil of Life bliver anvendt som tilskud til alle dyr, som kan have nytte af denne olie.

Olien skal opbevares i køleskabet

Indhold: 500 ml. - Livets olie er uraffineret og koldpresset olie: Kan give bedre muskel- og ledbevægelse

Fremmer: Immunforsvaret evne til at præstere, blankere pels samt mindre pelstab ved pelsskiftet.

Følgende doser kan anbefales: Hunde: 1 ml. pr. 10 kg. hund Kat: 1/2 ml. Hest: 20-60 ml. Mennesker: ca. 2 spsk. pr. dag.

Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Livets Olie (Oil of Life) - Standard
Spørgsmål til produktet
H

Henrik Jørgensen

10.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid Høflige og varme, man føler sig velkommen af dem alle 3, om der går et stykke tid i mellem at man kommer

Trustpilot
T

Team Stevns

07.06.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

De er super kompetente, professionelle og så søde.. Alt hvad man ikke kan få i de traditionelle forretninger til hunde, er samlet her.. Især Iform bolde og deres vejledning i Raw food er helt igennem fantastisk.. Er kommet det i flere år og søger altid tilbage til dem..

Google
F

Fam. Roikier

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service. God information om produkterne. Kan varmt anbefales.

Google
J

Jan Wellendorph Lehmann

31.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende kundeservice Var hos PitStop for at købe en anti-trækhundesele. Her er en butik med en sjælden god, gammeldags kundeservice. Faglig dygtig, venlig og kompetent betjening og rigtig god tid til vejledning om de produkter, vi selv ønskede at vide mere om. Ingen kluntede forsøg på at sælge et dyrere produkt eller andre artikler. Da selen ikke kunne anvendes til vores hund, formentlig p.gr.a. af hundens specielle anatomi, fik vi pengene tilbage med et smil. Helt sikkert et genbesøg værd.

Trustpilot
I

Inge

25.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God og kompetent service og lynhurtig levering. Kan anbefales.

Trustpilot
A

Ann Norma

19.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering Hurtig levering. Ydermere var der en lille gratis shampoo med. Havde bestilt en smørkam. Som levede op til min forventninger

Trustpilot
A

Anne Mette Ellehøj Johnsen

17.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super service fra Nicoline Gik lidt galt med post nord, men så trådte Nicoline til og ydede en super god service. Er super glad for de produkter jeg køber!

Trustpilot
K

Kenneth Darling Nilsson

14.01.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid nemt at bestille, god serviceog meget hurtig levering.

Trustpilot
Copyright ©2024 PitStop for Pets, All rights reserved.