• Fri fragt over kr. 499,-
  • Hurtig levering
  • Høj kundeservice
  • Stort udvalg og høj kvalitet
Livets Olie - Hørfrø olie

Livets Olie - Hørfrø olie

Orijen Kattefoder Cat & Kitten - 1,8 kg.

Orijen Kattefoder Cat & Kitten - 1,8 kg.

Livets Olie (Oil of Life) - Standard

Oil of Life / Livets Olie - Standard. Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

Så nu anbefales standardolien til dyr. Olien indeholder kæmpenatlys, hvilket giver endnu mere hjælp til at få muskler og led til at bevæge sig.
Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

209,00DKK
Tilgængelighed: På lager
SKU
ds-st-500

Oil of Life / Livets Olie - Standard anvendes til dyr og mennesker. Livets olie indeholder en blanding af koldpresset hørfrøolie og kæmpenatlysolie, hvilket giver en fin balance imellem omega-3 og omega-6, GLA og omega-9 fedtsyrer.

Så nu anbefales standardolien dyr, den væsentligste forskel på de to olietyper var at olien til mennesker indeholder mere af kæmpenatlys, hvilket blot giver endnu mere hjælp til at få muskler og led til at bevæge sig.

Olierne er absolut koldpressede, ikke over 30°C og er ekstra jomfruolier, uraffinerede og har dermed den højeste kvalitet, længste holbarhed og er den ultimative nr. 1 på markedet.

Livets Olie - de livsvigtige fedtsyrer (EFA) kan ikke dannes i vor krop, men skal tilføres via vor mad og når denne er indeholder nok af disse fedtsyrer, er vi nødt til at supplere madens manglende indhold af fedtsyrer, med tilskud af rene, uraffinerede fedtsyrer

Olien er økologisk med rødt/hvidt Ø-mærke, EU-økomærke. Aftappet og emballeret under farmaceutisk kontrol i Danmark

Livets olie omdannes i kroppen til protaglandiner, de vigtige hormonstoffer prostaglandiner E1 og E3, som blandt andet er grundlaget for det gode kolesterol HDL

Fedtsyrenes grundlæggende funktion er deres påvirkning og beskyttelse af kroppens celler, de blødgører og holder cellevægge og cellemembraner elastiske, stærke og optimale for den livsvigtige cellefunktion, samt er vigtig for fysisk og synlig aldring for alle

Livets olie/Oil of Life bliver anvendt som tilskud til alle dyr, som kan have nytte af denne olie.

Olien skal opbevares i køleskabet

Indhold: 500 ml. - Livets olie er uraffineret og koldpresset olie: Kan give bedre muskel- og ledbevægelse

Fremmer: Immunforsvaret evne til at præstere, blankere pels samt mindre pelstab ved pelsskiftet.

Følgende doser kan anbefales: Hunde: 1 ml. pr. 10 kg. hund Kat: 1/2 ml. Hest: 20-60 ml. Mennesker: ca. 2 spsk. pr. dag.